Se alle billederne fra Topledermødet 2022

Et af årets største event i IT-Branchen, Topledermødet, var igen i år et stort tilløbsstykke. Se de mange billeder fra en fantastisk og inspirerende dag på Hindsgavl Slot.

På tværs af hele IT-Branchens medlemsskare var topledere fra hele landet samlet på Hindsgavl Slot torsdag d. 22. september. Årets topledermøde stod i bæredygtighedens tegn under overskriften ”Er bæredygtighed et kald eller et valg?

I de smukke omgivelser på Hindsgavl Slot gav vi alle ”food for thought”, når deltagerne udforskede bæredygtighedens mange facetter og bundlinjer. Og det stod klart, at bæredygtighed var en prioritet for toplederne.

Til at inspirere de mange deltagere havde vi inviteret nogle af Danmarks skarpeste stemmer i den bæredygtige opstilling. Der var også konkrete og hverdagsnære cases fra de virksomheder, der har kastet sig ind i bæredygtige transformationer.

Der var også rig mulighed for at netværke, spise middag med udsigt over vandet og hygge sig med gode kollegaer fra branchen.

Fra hele IT-Branchens sekretariat takker vi for fuldt hus og inspirerende oplæg. Vi glæder os til at mødes igen, når vi næste år afholder Topledermøde den 21. september 2023.

Tilmeld dig næste års Topledermøde

Vil du sikre dig en plads på næste års Topledermøde? Så kan du allerede nu tilmelde dig.

Fotos: Claudia Dons

 • Hejsa,

  Tak for et super godt arrangement 🙂

  Jeg har set billederne igennem hvor jeg desværre ikke kom med.

  Er det muligt at spørge fotografen om at sende et til mig? jeg vil gerne dele den på LinkedIn.

  På forhånd tak.

  Bedste hilsner
  Mohamed Ali – SDEX

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *