Her er fremtidens store it-udbud

Hvilke it-udbud er der på vej i fremtiden og hvordan kommer din virksomhed i betragtning? Dette og meget mere får du indsigt i til dette års Udbudsoverblik.

Den 19. november afholder IT-Branchen, i samarbejde med Dansk Erhverv, det årlige Udbudsoverblik. Grundet covid-19 vil det i år foregå virtuelt, men du som deltager vil stadig blive aktiveret og den markedsnære dialog vil være i højsædet.

I 2019 købte det offentlige it for 15,9 milliarder kroner – 1.200 millioner kroner mere end året før. Markedspotentialet er derfor stort for mange it-virksomheder.

Men en velkendt udfordring ved udbud af it-løsninger er, at for få leverandører kommer med et relevant tilbud, fordi kravene er for specifikke, dialogen er mangelfuld eller tiden for knap.

Det er denne problematik IT-Branchen og Dansk Erhverv vil komme i møde ved Udbudsoverblik 2020, hvor fokus vil være på, hvad der er på vej i 2021 og tiden efter, hvad prioriterer myndighederne når de indkøber it, og hvad skal du gøre for at komme i betragtning.

Spændende projekter på tapetet

På konferencen vil der være oplæg fra et bredt udsnit af offentlige it-indkøbere, som hver især vil fortælle om konkrete fremtidige udbudsprojekter.

Nogle af disse aktører står bl.a. overfor store fællesregionale it-projekter, mens andre i de kommende år skal købe it for trecifrede millionbeløb.

Du kan i år høre:

  • Digitaliseringsstyrelsen v/ Adam Lebech
  • Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) v/ Signe Lynggaard
  • Sundhedsdatastyrelsen v/Jens Hvidberg
  • Domstolsstyrelsen v/ Martin Wood
  • Danske Regioner og Region Sjælland v/ Mette Lindstrøm og Per Buchwaldt

Kunne du tænke dig at deltage i Udbudsoverblik 2020, så tilmeld dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *