Få hjælp til tilbudsskrivning

Det kan være svært at komme igennem nåleøjet til et udbud. Derfor tilbyder vi nu hjælp til tilbudsskrivning.

I forbindelse med genudbuddet af rammeaftalen 02.18 fra SKI, tilbyder Shipley, som samarbejdspartner med IT-Branchen, konsulentbistand til udarbejdelse af tilbud til fordelagtige priser.

Shipley kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Sparring omkring SKI; deres måde at opbygge udbudsmateriale på, deres evalueringsmodeller, samt deres issues. Herunder, hvordan man skriver et tilbud til en kunde der ikke er slutkunde.
  • Bistand til udfyldelse af ESPD, især ESPD der ligger online i Ethics.
  • Hjælp til at skabe overblik over hvad der skal afleveres; form-, mindste- og afleveringskrav.
  • Review på kvalitative beskrivelser, herunder referencer samt beskrivelser i tilbud.
  • Strategisk sparring på prissætning; hvad er rette pris i forhold til de kriterier, udbuddet indeholder, samt bistand til at gennemskue prisevalueringen: hvordan beregnes den samlede evaluering?

Læs mere om SKI 02.19 rammeaftalen her

Vi er her for at hjælpe dig

Står du eller din virksomhed i en situation hvor i gerne vil byde ind på nogle af ovenstående aftaler, men mangler assistance dertil, så ret henvendelse til Henrik Madsen fra Shipley på henrik.madsen@shipleynordic.com eller ring på +45 2336 4595.

Vil du være up to date på de seneste offentlige it-udbud?

Så deltag i vores tilbagevendende konference “udbudsoverblik 2019”, som finder sted den 14. november 2019 på Børsen. Til dette event vil du blive informeret om hvilke offentlige it-udbud der er på vej, hvornår du som virksomhed skal være klar til at byde, samt hvad du skal gøre for at komme i betragtning.

Find yderligere information om eventet og tilmeld dig her.

Bliv klogere på IT-Branchens udbudsunivers

For at holde vores medlemmer opdateret, har IT-branchen samlet en række guides og fakta om it-udbud, så du har ét sted, hvor du som it-virksomhed kan læse mere om udbudsloven, udbudsgrænser, kontrakter, ESPD-dokumenter – og alt det andet, man skal vide for at få succes på det offentlige it-marked.

Læs mere om IT-Branchens udbudsunivers her.