Skal du med til IT-Branchens årsmøde 2022?

Endeligt kan vi mødes! Så kom med og tag debatten, når IT-Branchen igen i år inviterer til vores traditionsrige årsmøde 2022 den 24. marts. I år er fokus på teknologiens rolle i den grønne omstilling, hvor vi stiller spørgsmålet: Er der behov for at ændre spillereglerne?

Årsmøde i børssalen

Vi står globalt overfor en stor klimakrise. I Danmark har vi sat os for at ville reformere vores samfund, så vi kommer i mål med den grønne omstilling. Men når talen falder på hvordan, så bliver politikernes lid ofte sat til teknologien.

Tillid til teknologi er desværre alene ikke nok, og det kan måske forklare, hvorfor vi ikke rigtigt rykker os. Vi bliver nødt til at bevæge os fra hede ønsker og små forsøgsprojekter til faktiske løsninger og udrulning i stor skala, hvis vi vil komme i mål med den grønne omstilling.

Til dette årsmøde stiller vi derfor spørgsmålet, er der behov for at ændre spillereglerne i virksomheden, i erhvervslivet, i samfundet? Kom og tag debatten med eksperter, politikere og andre medlemmer af IT-Branchen, når IT-Branchen inviterer til årsmøde den 24. marts fra kl. 16.00 – 21.00.

Tag del i debatten med kunder og politikere på IT-Branchens årsmøde

På årsmødet vil fokus i år også være på hvilke krav den grønne omstilling stiller til os som leverandører. Hør fra Mærsk og Ørsted hvilke grønne krav, vi kan forvente fra kunderne i fremtiden.

Undervejs kan du og din virksomhed også sammen med resten af branchen tage debatten om fremtidens klima- og it-politik med en lang række politikere.

Endeligt er årsmødet den perfekte anledning til at mødes med resten af branchen til netværk og dialog. Hvem ved måske gemmer din næste samarbejdspartner sig iblandt?

Tilmeld dig årsmødet

Årsmødet er kun for medlemmer af IT-Branchen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig, så du er garanteret din plads.

Vil du læse mere om dette års årsmøde, så læs med her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *