Årsmøde 2022

CHANGE THE RULES

Dato & tidspunkt

Lokation

KØBENHAVN

Politikerne, erhvervslivet og myndighederne sætter stor lid til, at teknologien skal klare den grønne omstilling for dem. Og der mangler da heller ikke ambitioner eller ideer til, hvordan vi med brugen af grøn-it nok skal nå vores klimamål.

Alligevel har vi ikke rykket os væsentligt. For tillid til teknologien er ikke nok i sig selv.

Vi bliver med andre ord nødt til at gå fra hede ønsker og små forsøgsprojekter til faktiske løsninger og udrulning i stor skala, hvis vi skal sikre vores fremtidige grønne vækst og velfærd.

Men det kræver, at vi tør gøre op med status quo og vise, at vi rent faktisk kan levere varen. At vi tør ændre spillereglerne i virksomheden, i erhvervslivet og i samfundet.

Vær med til årsmødet

Deltag på IT-Branchens traditionsrige årsmøde, hvor branchen mødes med eksperter, politikere og ikke mindst hinanden til nogle aktive og inspirerende timer.

I år vil du bl.a. høre om, hvilke klima action krav der vil blive stillet til ledelsen i fremtiden, ligesom nogle af de mest markante danske virksomheder vil give et indblik i, hvordan de snart vil begynde at stille nye grønne krav til deres it-leverandører.

Du får også mulighed for at møde og diskutere klima- og it-politik med en lang række politiske ordførere, så vi sammen kan drøfte, hvordan it-branchen og digital teknologi kan bidrage til at nå klimamålene.

TILMELD DIG HER

Torsdag den 24. marts 2022, kl. 16.00 – 21.00
København

Årsmødet er kun for medlemmer af IT-Branchen.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.