Årsmøde 2022

CHANGE THE RULES

Årsmøde 2022 – Change the rules

Dato & tidspunkt

Lokation

Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Kategori

Politikerne, erhvervslivet og myndighederne sætter stor lid til, at teknologien skal klare den grønne omstilling for dem. Og der mangler da heller ikke ambitioner eller ideer til, hvordan vi med brugen af grøn it nok skal nå vores klimamål.

Alligevel har vi ikke rykket os væsentligt. For tillid til teknologien er ikke nok i sig selv. Vi bliver med andre ord nødt til at gå fra hede ønsker og små forsøgsprojekter til faktiske løsninger og udrulning i stor skala, hvis vi skal sikre vores fremtidige grønne vækst og velfærd.

Men det kræver, at vi tør gøre op med status quo og vise, at vi kan levere varen, og at vi tør ændre spillereglerne i virksomheden, i erhvervslivet og i samfundet.

Derfor inviterer IT-Branchen i år til Årsmøde med overskriften: Change The Rules, hvor vi sammen vil blive klogere på, hvilke klimakrav, der vil blive stillet til ledelsen i fremtiden. Ligeledes vil nogle af de mest markante danske virksomheder give et indblik i, hvordan de vil begynde at stille nye grønne krav til deres it-leverandører.

Du får også mulighed for at møde og diskutere klima- og it-politik med ordførere og andre nøglepersoner, så vi sammen kan drøfte, hvordan it-branchen og digital teknologi kan bidrage til at nå klimamålene.

Hør bl.a.:

Torsdag den 24. marts 2022, kl. 16.00 – 21.00
Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Årsmødet er kun for medlemmer af IT-Branchen.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Tilmelding er lukket. Skriv til Ditte Møller Kjeldsen på mail: dmk@itb.dk, hvis du vil deltage.