Og titlen som Branchens Bedste Datacleaner går til…

Ventetiden har være lang og nervepirrende, men nu er den forbi. IT-Branchens hæder tilfalder Atea, som i klimaets navn har udslettet alle konkurrenter!

Den 19. september var dagen for den store årlige World Cleanup Day.

I den anledning satte vi i IT-Branchen os for at uddele hæder til den medlemsvirksomhed, som kunne slette flest data pr. medarbejder og altså levere den største indsats i kampen mod branchens enorme CO2-udledning.

Vi vil gerne takke alle jer, der har sendt resultater ind for jeres indsats og jeres bidrag. Men der kan kun være én vinder af titlen som Branchens Bedste Datacleaner.

Og hæderen går til Atea Danmark!

Her har de formået at fjerne 2,2 GB data per medarbejder, hvilket samlet har ført til et resultat på hele 2,9 TB! Dette svarer til hele 2.900 timers tændt ovn.

Engagement gennem forskellige interne kommunikationskanaler

Ateas Director of Corporate Responsibility, Andreas Antonsen, købte hurtigt ideen om initiativet og sendte en mail ud til alle Ateas 1.450 medarbejdere.

Budskabet om World Cleanup Day og IT-Branchens initiativ fyldte ligeledes både på intranettet og på infoskærmene på de fysiske lokationer.

Igennem disse kanaler informerede man om selve konkurrencen, gav fakta omkring overflødige data, delte Ateas værdier om bæredygtighed samt gav guidelines til datacleaning.

Medarbejderne fik konkrete tips til, hvordan de bedst kunne gribe det an med at rydde op i deres overflødige data – Nærmere specifikt Teams, Outlook og SharePoint.

Her valgte Atea at sætte et specifikt fokus på filer af ældre dato, filer der ikke anvendtes længere og filer som fyldte meget.

Et stort tillykke skal lyde til Atea, og vi håber, at denne indsats kan være en inspiration til, at din virksomhed også vil tage del i kampen næste år!

Er du blevet nysgerrig på bæredygtig it, så vær med, når vi den 22. oktober bliver klogere på, hvordan man øger fokus på grøn-it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *