Hvorfor er det vigtigt at tage bæredygtighed alvorligt?

Med et øget fokus fra både bestyrelsen, kunder samt stigende kompliancekrav i forhold til virksomhedens konkrete bæredygtighedstiltag, er der god grund til at du tager den grønne dagsorden alvorligt.

Hvorfor er det vigtigt at tage bæredygtighed alvorligt?

Sidste år blev hver 4. bestyrelsespost i Danmark besat af personer med bæredygtighedskompetencer. At der i den grad oprustet fra toppen mht. bæredygtighed betyder også, at mange topledere snart vil blive mødt med nye ESG-krav fra deres bestyrelse.

63% af de største danske virksomheder har da også allerede CO2-mål i strategien, og hos godt hver fjerde CEO er det allerede skrevet ind i bonusordningen.

Samtidig ser vi, at forbrugerne i stigende grad ændrer livsstil og produktvalg mod mere bæredygtige og grønne produkter. Faktisk har 85% af befolkningen ændret sig mod mere bæredygtige løsninger inden for de seneste fem år, og det er især den yngre generation tilvælger de grønne alternativer.

Så hvis du ikke allerede arbejder strategisk og operationelt med bæredygtige mål, så er der god grund til at starte nu. For det bliver snart et krav fra bestyrelsen, fra kunderne og også i forhold til lovgivningen.

Udfordringen for mange er dog, hvor man skal starte, og hvad man skal prioritere.

Topledermødet giver dig retning og værktøjer

På IT-Branchens topledermøde ”Er bæredygtighed et kald eller et valg?” får du teoretisk og praktisk indsigt i bæredygtighedens mange begreber, bundlinjer og dilemmaer.

Du vil også kunne inspireres af, hvordan små, mellemstore og store virksomheder i og uden for it-branchen arbejder med bæredygtighed i praksis, og hvilke egenskaber fremtidige bæredygtige leder bør besidde.

Vi sætter også de kollektive kompetencer i spil i en engagerende og involverende workshop, hvor deltagerne sammen skal tænke visionært, finde drivere og barrierer for arbejdet med bæredygtighed.

Deltag og kom med i front

Mere end nogensinde før er der brug for stærke ledere, der kan stå i spidsen for den grønne omstilling og sætte en klar vision for en bæredygtig udvikling, der gavner både den enkelte virksomhed, branchen og samfundet.

Det er med andre ord dig, der skal stå forrest og være klar til at løse en af fremtidens største globale og forretningsmæssige udfordringer.

Tilmeld dig IT-Branchens topledermøde her.

Der er er kun få pladser tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *