Change the rules – Klimaet i centrum på årsmødet

Deltag på IT-Branchens årsmøde, og vær med til at ændre reglerne og hastigheden på den grønne omstilling. Flere politikere, erhvervsspidser og ministeren kommer forbi for at vi sammen kan finde løsninger på vores klimaudfordringer.

Årsmøde 2022 – Change the rules

Der er ingen tvivl om, at klimamålene og en stærk indsats på området er nødvendig. Der er desværre heller ingen tvivl om, at vi er kommet for sent i gang, og at vi ikke kommer i mål, hvis vi ikke i langt højere grad begynder at benytte teknologi og data som værktøj til det.

Derfor har IT-Branchen inviteret erhvervsministeren, politikere og folk fra toppen af erhvervslivet med til vores traditionsrige årsmøde, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er behov for at gøre, så vi kan nå regeringens klimamål.

Stærke profiler på årsmødet

Vær med når erhvervsminister Simon Kollerup og formand for it-klimapartnerskabet Kathrine Forsberg gør op med status quo og diskuterer, hvordan mål bliver til konkrete resultater og om grøn it kan blive en del af den danske styrkeposition.

Vi har også inviteret A.P. Møller Mærsk og Ørsted med til årsmødet for at give et indblik i, hvad erhvervslivet snart vil komme med af grønne krav til it-leverandørerne. Vigtig indsigt hvis man fremover vil levere løsninger til de større danske virksomheder.

Og så bør du være aktiv i debatten med politikere og kolleger fra branchen, når vi laver en break out, hvor udvalgte ordførere kigger over fra Borgen for at drøfte, hvordan it-branchen og digital teknologi kan bidrage til at nå klimamålene.

Traditioner og nye indspark

På årsmødet vil der stadig være den faste overrækkelse af IT-Prisen ligesom der naturligvis vil være tapas og rig mulighed for at netværke.

Og så vil en række børn fra vores Coding Class initiativ kigge forbi og vise, hvordan de har kodet for klimaet.

Du kan læse det samlede program får årsmødet her.

Håber vi ses torsdag d. 24. marts kl. 16.

Årsmøde 2022 – Change the rules

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *