Overvejer du at gå på Børsen?

Hvornår giver det mening at blive børsnoteret, hvad skal der til, og hvordan ser et børsintroduktionsforløb egentligt ud?

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Kom med til et webinar om de mange overvejelser Morten Lindblad fra Dataproces har gjort sig inden og under noteringen, og hør hvad det kræver at blive børsnoteret.

At blive børsnoteret, er en af de største beslutninger i en virksomheds livstid, da det grundlæggende ændrer ejerstrukturen, beslutningsprocesser og behovet for transparente regnskaber, strategier og markedsinformation.

Det kan samtidig også være den afgørende beslutning i forhold til at nå virksomhedens vækstpotentiale og sikre dens fremtid.

Nasdaq åbner sig mere og mere for vækstvirksomheder, hvilket giver nye muligheder for IT-Branchens virksomheder. Men hvornår giver det mening at blive børsnoteret, hvad skal der til, og hvordan ser et børsintroduktionsforløb egentligt ud?

Hør eksperternes råd og lær af andre it-virksomheder
Dataproces står til at blive børsnoteret på Nasdaq First North 13. november, og du får nu en helt unik mulighed for at komme ned i maskinrummet og høre, hvad der reelt skal til fra et ledelses- og virksomhedsperspektiv, når man går på Børsen.

Samtidig vil certified advisor, John Norden, der har hjulpet flere it-virksomheder med en succesfuld børsintroduktion fortælle lidt om, hvad det kræver at blive børsnoteret. Hvad kræver det af grundlæggende forberedelser, hvordan sammensætter man det rigtige team, hvilke processer og aktiviteter skal man igennem.

21. oktober, kl. 10.00 – 11.00
WEBINAR

TILMELD DIG HER
Webinaret er kun for medlemmer af IT-Branchen
og det er gratis at deltage


Tilmeld dig tre unikke events
Tilmeld dig online på webinaret Overvejer du at gå på Børsen 21. oktober, kl. 10.00 – 11.00

Som medlem af IT-Branchen får du også en helt enestående mulighed for at deltage i en af Dataproces investormøder op til børsintroduktionen, så du kan få et indblik i, hvad man skal kunne præsentere som it-virksomhed, og hvad investorerne spørger om.

Online investormødet foregår 29. oktober, kl. 19.00 – 20.00 og kan tilmeldes her.

100 dage efter børsintroduktionen har Morten Lindblad fra Dataproces også indvilget i at fortælle om, hvordan den nye hverdag efter børsintroduktionen ser ud. Hvad har overrasket positivt eller negativt, og hvad har ændret sig i forhold til før IPO’en?

Det kan I høre mere om 29. marts, kl. 10.00 – 11.00