Kom godt i gang med medarbejderaktier og warrants

Bliv klogere på hvilke incitamentsprogrammer der passer bedst til din virksomheds behov.

Sådan fungerer medarbejderaktier og warrants

Dato & tidspunkt

Lokation

DAHL, Mariane Thomsens Gade 4B, 9. sal 8000 Aarhus C

Flere og flere virksomheder udsteder warrants, medarbejderaktier eller tilbyder andre incitamentsprogrammer for at tiltrække nye talenter og holde på de bedste medarbejdere. Men hvordan kommer man i gang – og hvilken løsning passer bedst til din virksomhed?

Aldrig har kampen om de bedste talenter og erfarne it-folk været højere, og derfor søger it- og techvirksomheder i stigende grad råd og vejledning til forskellige incitamentsprogrammer, der kan hjælpe med at holde på og tiltrække de bedste medarbejdere. Men det kan være en både kompleks og omkostningstung proces at etablere en incitamentsordning som virksomhed, så det kan betale sig at være godt klædt på.

IT-Branchen inviterer derfor til dette event, hvor du kan få styr på, hvilke incitamentsprogrammer der passer bedst til din virksomheds behov. Med særligt fokus på medarbejderaktier og warrants guider to førende eksperter og en erfaren virksomhed med flere incitamentsprogrammer i bagagen dig igennem alt det, du skal være opmærksom på, så du og din virksomhed kan få størst succes med jeres incitamentsprogram.

På eventet møder du it-advokat Frederik Bruhn og skatteadvokat Simon Clark, der vil fortælle om de praktiske og juridiske forhold vedrørende warrants og medarbejderaktier, særligt i forhold til:

  • Fordele ved warrants i forhold til andre incitamentsordninger
  • Hvilke forhold er særligt vigtige at tage stilling til?
  • Hvordan implementeres et warrantprogram?
  • Warrants – Hvad kan lovligt aftales i forhold til ansættelsesretten?
  • Medarbejderaktier – Forskel fra warrantprogrammer
  • Medarbejderaktionær eller almindelig aktionær?
  • Medarbejderaktier – Hvad kan lovligt aftales i forhold til ansættelsesretten?
  • Hvordan håndteres warrants og medarbejderaktier skattemæssigt?

Hør også om Umbracos erfaringer med implementering af et warrants- og medarbejderaktieprogram. CFO Poul Lerche Jensen fortæller om praktiske dont’s and do’s, når virksomheder skal udrulle warrants og medarbejderaktieprogrammer

Torsdag den 16. november 2023, kl. 09.30 – 11.30
Afholdes hos DAHL Advokatpartnerselskab
Mariane Thomsens Gade 4B, 9. sal, 8000 Aarhus C

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Læs her hvorfor det er en god idé at give dine medarbejdere warrents og medarbejderaktier.