Kom godt i gang med medarbejderaktier og warrants

Bliv klogere på hvilke incitamentsprogrammer der passer bedst til din virksomheds behov.

Sådan fungerer medarbejderaktier og warrants

Dato & tidspunkt

Lokation

Nimb - Rotunden, Bernstorffsgade 5, 1577 København

Flere og flere virksomheder udsteder warrants, medarbejderaktier eller tilbyder andre incitamentsprogrammer for at tiltrække nye talenter og holde på de bedste medarbejdere. Men hvordan kommer man i gang – og hvilken løsning passer bedst til din virksomhed?

Aldrig har kampen om de bedste talenter og erfarne it-folk været højere, og derfor søger it- og techvirksomheder i stigende grad råd og vejledning til forskellige incitamentsprogrammer, der kan hjælpe med at holde på og tiltrække de bedste medarbejdere. Men det kan være en både kompleks og omkostningstung proces at etablere en incitamentsordning som virksomhed, så det kan betale sig at være godt klædt på.

IT-Branchen inviterer derfor til dette event, hvor du kan få styr på, hvilke incitamentsprogrammer der passer bedst til din virksomheds behov. Med særligt fokus på medarbejderaktier og warrants guider to førende eksperter og en erfaren virksomhed med flere incitamentsprogrammer i bagagen dig igennem alt det, du skal være opmærksom på, så du og din virksomhed kan få størst succes med jeres incitamentsprogram.

På eventet møder du it-advokat Frederik Bruhn og skatteadvokat Simon Clark, der vil fortælle om de praktiske og juridiske forhold vedrørende warrants og medarbejderaktier, særligt i forhold til:

  • Fordele ved warrants i forhold til andre incitamentsordninger
  • Hvilke forhold er særligt vigtige at tage stilling til?
  • Hvordan implementeres et warrantprogram?
  • Warrants – Hvad kan lovligt aftales i forhold til ansættelsesretten?
  • Medarbejderaktier – Forskel fra warrantprogrammer
  • Medarbejderaktionær eller almindelig aktionær?
  • Medarbejderaktier – Hvad kan lovligt aftales i forhold til ansættelsesretten?
  • Hvordan håndteres warrants og medarbejderaktier skattemæssigt?

Du møder også softwarevirksomheden Penneo, som vil dele deres hands-on erfaringer og læring i forhold til opstart og udvikling af incitamentsordninger. Med os på eventet har vi Christian Stendevad og Casper Nielsen Christiansen, hhv. CEO og CFO i Penneo, der vil give os et indblik i deres overvejelser og resultater med at etablere en succesfuld incitamentsordning.


Tirsdag den 17. januar 2023, Kl. 14.00 – 16.30
Nimb – Rotunden, Bernstorffsgade 5, 1577 København

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.


Frederik Bruhn fra DAHL Advokatpartnerselskab er bl.a. interviewet om emnet i ITWatch ”Flere it-virksomheder vil tilbyde medarbejderne ejerandele”.