100 dage efter børsintroduktionen

Hvordan ændrer hverdagen sig, når man er blevet børsnoteret? Hør sandheden når Dataproces fortæller om “new normal”

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Hvordan ændrer hverdagen sig, når man er blevet børsnoteret? Hør sandheden når Kjartan Jensen, adm. direktør i Dataproces fortæller om virksomhedens vej til en succesfuld børsintroduktion – og ikke mindst, hvordan verden ser ud her 100 dage efter, at de gik på børsen.

Hvad har overrasket positivt eller negativt, og hvad har ændret sig i forhold til før IPO’en for både ham selv og virksomheden?

”Hele processen kan vel bedst beskrives som et lærerigt maratonløb, der stadig er i gang. Eller som en fodboldkamp, hvor der pludselig er kommet helt nye spillere på banen, og hvor man må ændre en stor del af sin måde at kommunikere på, for at få det hele til at fungere.”

Det er Kjartan Jensens første umiddelbare ord, da han bliver spurgt ind til, hvordan hele oplevelsen med få sin virksomhed på børsen har været.

Du vil også kunne møde certified advisor, John Norden, der fortæller, hvad man skal gøre sig klar, inden man beslutter sig for en børsintroduktion, og hvad man skal være opmærksom på før, under og efter en børsintroduktion.


Oververvejer I selv at gå på børsen, er du nysgerrig på, hvad forskellen er på en ejerledet og børsnoteret virksomhed er eller vil du bare høre lidt mere til Dataproces erfaringer?

Så er det nu, du skal tilmelde dig webinaret!

29. marts, kl. 10.00 – 11.00
WEBINAR

TILMELD DIG HER
Webinaret er kun for medlemmer af IT-Branchen
og det er gratis at deltage