NIS2 i praksis – Sådan bliver du klar

Den danske NIS2-lovgivning træder i kraft i starten af 2025, og vil for langt de fleste it-leverandører betyde, at de skal dokumentere og leve op til en række skærpede cybersikkerhedsregler. Er du klar?

NIS2-i-praksis-saadan-bliver-du-klar

Dato & tidspunkt

Lokation

DAHL Advokatpartnerselskab Hammerensgade 6, 3. sal, 1267 KBH K

Den danske NIS2-lovgivning træder i kraft i starten af 2025, og vil for langt de fleste it-leverandører betyde, at de skal dokumentere og leve op til en række skærpede cybersikkerhedsregler.

Vi kender endnu ikke den specifikke, danske lovtekst, men vi ved, at de danske virksomheder får travlt med at leve op til lovgivningen – særligt i it-sektoren som er den enkeltstående sektor, hvor flest virksomheder vil blive direkte omfattet af NIS2, og hvor endnu flere virksomheder indirekte skal forholde sig til NIS2 pga. deres status som it-leverandører til store, kritiske virksomheder.

Derfor giver det god mening, at du som it-leverandør allerede nu forbereder dig bedst muligt på NIS2. Og selvom vi stadig venter på de sektorspecifikke regler, så giver den eksisterende direktivtekst nogle klare dessiner for, hvordan man lever op til de kommende regler.

På dette event starter vi med at give dig et opdateret indblik i det konkrete cybertrusselsbillede, som danske virksomheder står overfor. Derefter får du en introduktion til NIS2 og en status på lovgivningsprocessen, inden vi til sidst går mere i dybden med direktivet og giver dig tips og vejledning til, hvilke helt konkrete kontraktuelle overvejelser og foranstaltninger, du bør implementere, så du er godt forberedt og efterlever NIS2, når det træder i kraft.   

Tirsdag den 14. maj 2024, kl. 09.00 – 12.00
Afholdes hos DAHL Advokatpartnerselskab
Hammerensgade 6, 3. sal, 1267 København K

PROGRAM:

08.30: Registrering og morgenmad

09.00: Velkomst og intro
v/ Troels Johansen, IT-Branchen

09.10: Hvad er trusselsbilledet lige nu?
v/ Jacob Herbst, Dubex
Få et opdateret indblik i hvilke cyberangreb og metoder, der rammer danske virksomheder lige nu. Vi fortæller også, hvordan vi tror, at trusselsbilledet vil udvikle sig i fremtiden – både i forhold til den geopolitiske situation og brugen af nye teknologier som f.eks. AI.

09.35: Status på NIS2
v/ Frans Skovholm og Arly Carlquist, DAHL
En kort gennemgang af, hvad NIS2-direktivet indeholder, og hvor langt man er med implementeringen, så du kan se, hvad din virksomhed om ikke så længe bliver mødt med af krav.

10.00: Pause

10.20: Sådan kan du kontraktuelt håndtere NIS2
v/ Frans Skovholm og Arly Carlquist, DAHL
Som it-leverandør vil du blive mødt af en række nye krav fra de af dine kunder, der snart skal leve op til NIS2-direktivet. Vi fortæller dig, hvordan NIS2 vil påvirke ansvarsfordeling og aftalevilkår, og hvordan du allerede nu kan opdatere din kontrakter, så du står stærkt, og bliver klar til NIS2.

10.45: Det ved vi allerede nu, du skal leve op til
v/ Jacob Herbst, Dubex
Vi gennemgår de krav, som vi allerede nu ved, it-leverandørerne skal leve op til i forhold til NIS2-direktivet. Bl.a. i forhold til risikovurdering, risikostyring og tekniske foranstaltninger.

11.05: Q&A

12.00: Tak for i dag