Kommunal Digital Inspirationsdag: AI der realiserer gevinster i kommunerne

Kom til Kommunal Digital Inspirationsdag med Fredensborg Kommune.

Dato & tidspunkt

Lokation

Fredensborg Rådhus

Digital inspirationsdag med Fredensborg Kommune, IT-Forsyningen, KL og en række IT-leverandører med konkrete AI-løsninger.

Fredensborg Kommune og IT-Branchen byder velkommen til en spændende digital inspirationsdag, torsdag den 10. oktober kl. 08.30 – 14.00, på Fredensborg rådhus.

På dagen vil vi gå i dybden med de store potentialer, der ligger i anvendelsen af kunstig intelligens. Vi vil få inspiration fra en række af de største private leverandører af AI-løsninger, præsenteret en fælleskommunal status på anvendelsen af AI fra KL og derudover set på de muligheder der ligger i fælleskommunale samarbejder, som fx IT-Forsyningen. Derudover vil vi få inspiration til, hvordan den kommunale organisation kan blive gearet til at få maximal gevinstrealisering på de aktuelle og kommende års initiativer med brugen af kunstig intelligens.

Dagen kommer til at foregå i et højt tempo men med god tid til pauser, netværk og besøg hos standende fra de IT-leverandører som deltager på dagen.

Tilmeld dig og sæt allerede nu et kryds i kalenderen og glæd dig til at møde:

  • Fredensborg Kommune
  • IT-Forsyningen
  • KL
  • Aktio
  • Formpipe
  • KvalitetsIT
  • Droids Agency

Program og flere oplægsholdere er snart på plads.

Torsdag den 10. oktober 2024, kl. 08.30 – 14.00
Fredensborg Rådhus


Hvorfor skal du deltage?

Inspirationsdagen er kun for medarbejdere i kommunerne samt de leverandører som er talere på dagen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Du kommer til at høre om konkrete it-løsninger på inspirationsdagen. Her skal vi i fællesskab finde de gode løsninger, der kan gøre kommunerne i stand til at omsætte den digitale transformation til at forbedre de kommunale velfærdsydelser. Eller sagt med andre ord. Løsninger, der kan gøre alle kommuner til danmarksmester i at omsætte fremtidens digitale løsninger til værdi for borgerne.