Kommunal Digital Inspirationsdag

Kom til Kommunal Digital Inspirationsdag sammen med Næstved Kommune.

Indsamling af data

Dato & tidspunkt

Lokation

Afholdes i Næstved

Kommunerne står konstant overfor et krav om effektivisering og udvikling til glæde for borgerne. IT-Branchen ønsker på denne baggrund at styrke dialogen om innovative digitaliseringsprojekter – til fælles glæde og inspiration. Derfor afholder vi løbende Kommunale Digitale Inspirationsdage sammen med kommuner rundt om i Danmark.

Torsdag den 16. maj 2024 afholder vi sammen med Næstved Kommune en Kommunal Digital Inspirationsdag – sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Torsdag den 16. maj 2024, kl. 08.30 – 14.00
Afholdes i Næstved

Hvorfor skal du deltage?

Inspirationsdagen er kun for medarbejdere i kommunerne samt de leverandører som er talere på dagen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Du kommer til at høre om konkrete it-løsninger på inspirationsdagen. Her skal vi i fællesskab finde de gode løsninger, der kan gøre kommunerne i stand til at omsætte den digitale transformation til at forbedre de kommunale velfærdsydelser. Eller sagt med andre ord. Løsninger, der kan gøre alle kommuner til danmarksmester i at omsætte fremtidens digitale løsninger til værdi for borgerne.