Kommunal Digital Inspirationsdag: AI-løsninger der løser konkrete udfordringer i kommunerne

Kom til Kommunal Digital Inspirationsdag med fokus på AI-løsninger der løser konkrete udfordringer i kommunerne.

Indsamling af data

Dato & tidspunkt

Lokation

Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

IT-Branchen og Næstved Kommune inviterer alle kommunerne til en fælles inspirationsdag om brugen af kunstig intelligens til at løse kommunernes udfordringer. Kom og hør om konkrete AI-løsninger til konkrete udfordringer. KL vil på dagen også give en fælleskommunal status på arbejdet med AI i kommunerne.

Kommunerne står konstant overfor et krav om effektivisering og udvikling til glæde for borgerne. IT-Branchen ønsker på denne baggrund at styrke dialogen om AI-projekter – til fælles glæde og inspiration. Derfor afholder vi løbende Kommunale Digitale Inspirationsdage sammen med kommuner rundt om i Danmark.

Torsdag den 16. maj 2024 afholder vi sammen med Næstved Kommune en Kommunal Digital Inspirationsdag med det formål at demonstrere AI-teknologi, der kan frigøre hænder og sikre god service.

Bølgen af interesse for generativ AI, sprogmodeller og chatbots i kommunerne er kæmpestor. KL har den fælleskommunale finger på pulsen og her mærker man, at der er stor efterspørgsel på AI kommunerne, samt på at dele viden og udveksle erfaringer. Man gør sig derfor en masse erfaringer om muligheder og forudsætninger for at arbejde med AI, generativ AI og sprogmodeller. Der er næsten tale om et Kinderæg, når du på denne dag får en fælleskommunal status fra KL, Næstved Kommunes egne erfaringer og samtidig får 8-9 skarpe cases fra it-branchens leverandører af AI i kommunerne.

Det vil i høj grad være konkrete cases fra kommuner. Det vil være i et højt tempo og i en engagerende stemning med oplæg af 20 minutters tid, inklusive spørgsmål.

TALERE:

  • Anders Lillienfryd, IT-Branchen
  • Lars Borg, Næstved Kommune
  • Søren Nørgaard Madsen, KL
  • + 8 leverandører af AI til kommunerne


Torsdag den 16. maj 2024, kl. 08.30 – 14.00
Afholdes på Rønnebæksholm
Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

Hvorfor skal du deltage?

Inspirationsdagen er kun for medarbejdere i kommunerne samt de leverandører som er talere på dagen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Du kommer til at høre om konkrete it-løsninger på inspirationsdagen. Her skal vi i fællesskab finde de gode løsninger, der kan gøre kommunerne i stand til at omsætte den digitale transformation til at forbedre de kommunale velfærdsydelser. Eller sagt med andre ord. Løsninger, der kan gøre alle kommuner til danmarksmester i at omsætte fremtidens digitale løsninger til værdi for borgerne.