Kommunal Digital Inspirationsdag: Inspiration til kommunernes teknologipartnerskab

Kom til Kommunal Digital Inspirationsdag og bliv inspireret af teknologi, der kan frigøre hænder og sikre god service.

Indsamling af data

Dato & tidspunkt

Lokation

Afholdes på Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

Kommunerne står konstant overfor et krav om effektivisering og udvikling til glæde for borgerne. IT-Branchen ønsker på denne baggrund at styrke dialogen om innovative digitaliseringsprojekter – til fælles glæde og inspiration. Derfor afholder vi løbende Kommunale Digitale Inspirationsdage sammen med kommuner rundt om i Danmark.
 
Torsdag den 25. maj 2023 afholder vi sammen med Næstved Kommune en Kommunal Digital Inspirationsdag med det formål at demonstrere teknologi, der kan frigøre hænder og sikre god service.
 
KL har iværksat Kommunernes Teknologipartnerskab, der giver de enkelte kommuner mulighed for at få hjælp til implementeringen af forskellige former for teknologi. Det drejer sig om:

  • Skærmbesøg i ældreplejen, som et alternativ til fysiske besøg
  • Digitalt understøttet træning for borgerne, som udskyder eller mindsker behovet for pleje
  • Automatisering af administrative opgaver, som sparer tid og erstatter trivielle, manuelle arbejdsprocesser

Derfor er det oplagt, at vi fra IT-Branchen viser eksempler på, hvordan leverandørerne kan hjælpe på disse tre emner.

På dagen vil du få inspirerende oplæg fra Næstved Kommune, KL og en række virksomheder, som hjælper kommunerne på ovennævnte teknologier.

Det vil i høj grad være konkret cases fra kommuner. Det vil være i et højt tempo og en engagerende stemning med oplæg af 20 minutters tid, inklusive spørgsmål.

Lige nu har vi bekræftede indlæg fra Næstved Kommune, KL, Semaphor, Hugin Findr, Selfback, Teton.Ai, Trifork. Flere følger og programmet opdateres snart.

Torsdag den 25. maj 2023, kl. 08.30 – 14.00
Afholdes på Rønnebæksholm
Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

Hvorfor skal du deltage?

Inspirationsdagen er henvendt til medarbejdere i kommunerne. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Du kommer til at høre om konkrete it-løsninger på inspirationsdagen. Her skal vi i fællesskab finde de gode løsninger, der kan gøre kommunerne i stand til at omsætte den digitale transformation til at forbedre de kommunale velfærdsydelser. Eller sagt med andre ord. Løsninger, der kan gøre alle kommuner til danmarksmester i at omsætte fremtidens digitale løsninger til værdi for borgerne.