Blinde Vinkler Live

Vær med når vi tager Blinde Vinkler podcasten live og debatterer samspillet mellem kreativitet, menneskelig og kunstig intelligens med en række eksperter.

Dato & tidspunkt

Lokation

IDA, Kalvebod Brygge 33-31, 1530 KBH V

Kunstig intelligens er overalt omkring os lige nu. AI’er står på spring for at hjælpe os ikke bare med de kedelige og repetitive opgaver, men også med vores kreative og skabende opgaver. Og hvad har vi så tilbage som mennesker? Er vi endegyldigt blevet overhalet af maskinerne, når selv kreativitet ikke længere er forbeholdt mennesker?

Det og mange andre spørgsmål stiller IT-Branchen og IDA skarpt på, når vi onsdag den 11. oktober inviterer til Blinde Vinkler Live debat om sammenspillet mellem teknologi og mennesker.

Panelet består af Anders Søgaard, professor i datalogi på Københavns Universitet, Cecilie Waagner Falkenstrøm, kunstner og stifter af kunst og teknologivirksomheden Artificial Mind samt Tanja Nyrup Madsen, chefredaktør på Mandag Morgen.

Vær med når tech-journalist Marie Høst sammen med panelet stiller skarpt på menneskets sidste bastion: Kreativiteten – Og hvad vi gør, når den ikke længere er forbeholdt os mennesker.

Onsdag den 11. oktober 2023, kl. 16.00 – 18.00
IDA, Kalvebod Brygge 33-31, 1530 KBH V
Det er gratis for alle at deltage, men tilmelding er påkrævet