IT-Branchens årsmøde 2024

Vær med når politikere og branchefolk mødes til branchens store årlige politiske topmøde.

Billede til aarsmødet 2024

Dato & tidspunkt

Lokation

Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S

GenAI og andre teknologier forandrer vores liv med hidtil uset hast. Forandringerne er radikale og ændrer vores samfund for altid. Det er en regulær revolution der er i gang. Så hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud, hvad sker der med den demokratiske sammenhængskraft og hvordan sikrer vi, at vi mennesker bevarer kontrollen?  

Den debat tager vi fat i til IT-Branchens årsmøde 2024 og du inviteres med, når branchefolk og politikere mødes for sammen at debattere Danmarks fremtid under temaerne vision, friktion og inspiration.

Torsdag den 21. marts 2024, kl. 16.00 – 20.00
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22, 2300 København S

Årsmødet er kun for medlemmer af IT-Branchen
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævetTALERE TIL ÅRSMØDET

Anne Skare Nielsen – Fremtidsforsker med globalt perspektiv

Anne Skare Nielsen er en stærk fortaler for, at vi skal være proaktive i forhold til fremtidens udfordringer, og hun hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle fremtidens strategier. Anne Skare Nielsen er en inspirerende og tankevækkende foredragsholder, og har også udgivet en række bøger om fremtiden, herunder “En linedans fra ide til succes” og “Fremtiden er ikke for sarte sjæle”. Derudover er hun medlem af Det Etiske Råd og Videnskabsministeriets IKT-forum.

Jens H. Lund – Forandringsleder med højt drive

Jens H. Lund er efter en lang karriere som senest Group COO og Vice CEO i DSV netop blevet udnævnt til Group CEO i en af Danmarks største virksomheder. Som Group COO stod Jens i spidsen for udviklingen og optimeringen af DSV’s aktiviteter, herunder den digitale strategi og den fortsatte styrkelse af virksomhedens globale netværk. Med sine mere end 20 år i DSV’s Group Management team har Jens en unik og detaljeret viden om virksomheden. Han har spillet en nøglerolle i DSV’s mange opkøb og været en af hovedarkitekterne bag virksomhedens strategi.

Anders Søgaard – Professor i AI med fokus på sprogforståelse

Anders Søgaard er en af Danmarks førende eksperter i kunstig intelligens, og er forfatter til over 100 videnskabelige artikler om AI. Han er internationalt anerkendt for sit arbejde med sprogforståelse – særligt i forhold til at få computere til at forstå og behandle menneskeligt sprog. Anders Søgaard er en stærk fortaler for, at kunstig intelligens skal bruges til at løse samfundsmæssige problemstillinger, og er aktiv i en række initiativer, der har til formål at fremme en ansvarlig og etisk brug af kunstig intelligens.

Marie Bjerre – Digitaliseringsminister og dygtig debattør

Marie Bjerre er en kendt og respekteret politiker, der har været digitaliseringsminister siden 2022, og er kendt for sin skarpe retorik og sit store engagement. Hun er en stærk fortaler for digitalisering og ligestilling, og hun arbejder for at skabe et Danmark, hvor alle har lige muligheder for at udfolde deres potentiale – også indenfor det digitale. Med en netop offentliggjort digitaliseringsstrategi og en AI-vision på vej, har hun masser af indsigt og holdninger til et fremtidigt digitalt Danmark.