Virtuel kontor-yoga for dig og dine kollegaer

Vær med, når IT-Branchen resten af 2021 og hele 2022 inviterer til virtuel kontoryoga. Så er du garanteret en god start på dagen, hvor du samtidig får rørt den ellers stive kontor-krop.

Nogle arbejder stadig hjemme, mens andre er tilbage fysisk på kontoret eller begge dele. Det er dog ingen undskyldning for ikke at skabe lidt god stemning i din virksomhed, team eller afdeling. Hjælpen er nær, når IT-Branchen inviterer til kontor-yoga resten af 2021 og 2022.

Skab sammenhold og god stemning med kontor-yoga

Med kontor-yoga får du sammen med dit team en god start på dagen, hvor du på de 30 minutter sessionen tager kommer igennem hele kroppen.

Alle øvelser retter sig mod kontor-kroppen, hvor I vil berøre spændinger i nakke, skuldre/ryg, stive tastaturfingre, musearme, skærmøjne og selvfølgelig stress, og alle øvelser kan laves i dit normale arbejdstøj.

Efter en god omgang udstrækkende yoga afslutter vi med beroligende åndedrætsøvelser, afspænding og meditation.

Er kontor-yoga også jeres nye samlingspunkt?

Kontor-yoga er på bare et år blevet en kæmpe succes, og i flere af IT-Branchens medlemsvirksomheder er konceptet blevet et fast tiltag.

I nogle virksomheder er kontor-yoga endda blevet et lige så stort samlingspunkt som fredagsbar, da det samler kollegaer og giver fornyet energi til at få rundet ugen godt af.

Tilmelding til Kontor-yoga

Kontor-yoga kører fast som webinar hver anden uge fra kl. 8.30 – 9.00 i resten af 2021 og 2022. Det er kun muligt at deltage for medlemmer af IT-Branchen, hvor det er gratis.

Nedenfor kan du se resten af de planlagte arrangementer. Grib fat i dine kollegaer og tilmeld dig via linket.

Kontor-yoga: Session #42 – 2. december 2021

Kontor-yoga: Session #43 – 16. december 2021

Kontor-yoga: Session #1 – 13. januar 2022

Kontor-yoga: Session #2 – 27. januar 2022

Kontor-yoga: Session #3 – 10. februar 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *