Virtuel kontor-yoga for dig og dine kollegaer

Vær med, når IT-Branchen resten af 2021 og hele 2022 inviterer til virtuel kontoryoga. Så er du garanteret en god start på dagen, hvor du samtidig får rørt den ellers stive kontor-krop.

Virtuel kontor-yoga for dig og dine kollegaer

Nogle arbejder stadig hjemme, mens andre er tilbage fysisk på kontoret eller begge dele. Det er dog ingen undskyldning for ikke at skabe lidt god stemning i din virksomhed, team eller afdeling. Hjælpen er nær, når IT-Branchen inviterer til kontor-yoga resten af 2021 og 2022.

Skab sammenhold og god stemning med kontor-yoga

Med kontor-yoga får du sammen med dit team en god start på dagen, hvor du på de 30 minutter sessionen tager kommer igennem hele kroppen.

Alle øvelser retter sig mod kontor-kroppen, hvor I vil berøre spændinger i nakke, skuldre/ryg, stive tastaturfingre, musearme, skærmøjne og selvfølgelig stress, og alle øvelser kan laves i dit normale arbejdstøj.

Efter en god omgang udstrækkende yoga afslutter vi med beroligende åndedrætsøvelser, afspænding og meditation.

Er kontor-yoga også jeres nye samlingspunkt?

Kontor-yoga er på bare et år blevet en kæmpe succes, og i flere af IT-Branchens medlemsvirksomheder er konceptet blevet et fast tiltag.

I nogle virksomheder er kontor-yoga endda blevet et lige så stort samlingspunkt som fredagsbar, da det samler kollegaer og giver fornyet energi til at få rundet ugen godt af.

Tilmelding til Kontor-yoga

Kontor-yoga kører fast som webinar hver anden uge fra kl. 8.30 – 9.00 i resten af 2021 og 2022. Det er kun muligt at deltage for medlemmer af IT-Branchen, hvor det er gratis.

Nedenfor kan du se resten af de planlagte arrangementer. Grib fat i dine kollegaer og tilmeld dig via linket.

Kontor-yoga: Session #42 – 2. december 2021

Kontor-yoga: Session #43 – 16. december 2021

Kontor-yoga: Session #1 – 13. januar 2022

Kontor-yoga: Session #2 – 27. januar 2022

Kontor-yoga: Session #3 – 10. februar 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *