Kursen er sat mod folkemødet

Traditionen tro inviterer IT-Branchen alle deltagere ved folkemødet ombord på it-paratskibet. Kom forbi skibet og hør en masse spændende oplæg og debatter.

Kursen-er-sat-mod-folkemødet

I år løber folkemødet på Bornholm af stablen for niende gang, siden det hele startede tilbage i 2011. IT-Branchen har været fast inventar gennem alle årene og vil igen i år tage del i begivenhederne.

Vi vil traditionen tro ankomme til folkemødet på vores flotte it-paratskib, der vil fungere som samlingspunkt for et hav af spændende debatter og interessante oplæg.

Digitalisering og verdensmålene i fokus

Til dette års folkemøde er det overordnede tema de velkendte verdensmål, og også på IT-paratskibet vil vi sætte fokus på verdensmålene, dog fra et teknologisk og digitalt perspektiv.

En række af vores medlemsvirksomheder er ombord på it-paratskibet, og de vil bl.a. sætte fokus på teknologiens muligheder for at bidrage til verdensmålene samt teknologiens indtog i vores hverdag og arbejde med temaer, der spænder lige fra hacking, AI, data og etik til ledelse og digitale iværksættere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Se hele programmet på IT-Paratskibet her