Er din sundhedsforsikring klar til sommeren?

Med sommeren medfølger mange dejlige stunder i det skønne vejr men også øget chance for at komme galt af sted, på f.eks. en lidt for aktiv ferie. Skulle heldet være ude, er der dog hjælp at hente, takket være vores samarbejde med Danica Pension. 

OPDATERET 2023. IT-BRANCHEN HAR INDGÅET SAMARBEJDSAFTALE MED VELLIV.

Den danske sommer har for alvor meldt sin ankomst, og det betyder for de fleste masser af aktive timer udenfor i det danske land. Men det betyder også øget chance for at komme lidt for galt afsted.  

Takket være vores samarbejde med Danica Pension behøver du dog ikke længere bekymre dig. Som medlem af IT-Branchen får du nemlig adgang til attraktive pensions- og sundhedsforsikringer, så du kan tegne lige præcis den ordning, der sikrer dine medarbejdere bedst muligt. 

Giv dig selv de bedste forudsætninger

Med en sundhedssikring fra Danica Pension skal du ikke længere bekymre dig om, hvad der skal ske hvis uheldet er ude og du bliver syg eller kommer til skade, du får nemlig assistance til at finde den bedste behandling samt adgang til privathospitaler, så du slipper for at stå på lange ventelister. 

Du får på den måde de mest optimale forudsætninger for at komme hurtigt på højkant igen.

Danica Sundhedssikring er inddelt i forskellige moduler, bestående af et grundmodul, hvor du herefter har mulighed for at udbygge med flere forskellige moduler afhængig af, hvad netop dine personlige behov til en sundhedsforsikring er. 

Vær dog opmærksom på, at en sundhedssikring ikke er en rejseforsikring og derfor ikke dækker akutte behandlingsbehov, der opstår på ferien. 

Læs mere om dine muligheder med Danica Sundhedsforsikring.  

Lad os finde den rette løsning sammen 

Hvis du vil ringes op for en gennemgang af din virksomheds pensions- eller sundhedsaftale, eller høre mere om de konkrete tilbud og fordele du har adgang til som medlem af IT-Branchen, kan du kontakte Bjørn Borre, direktør for forretning og medlemsservice eller ringe direkte til Danica Pension på 70 11 25 25.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *