Debattér med politikerne til IT-Branchens årsmøde 2023

Vær med, giv dit bidrag og indgå i debatten med politikere og kolleger fra branchen, når vi sammen med udvalgte folketingspolitikere drøfter, hvordan it-branchen og digital teknologi kan løse Danmarks samfundsudfordringer. Hvad er mulighederne, og hvad er barriererne – og hvad skal politikerne have øje for?

På IT-Branchens årsmøde den 23. marts 2023 sætter vi digitaliseringsministeren, politikerne og erhvervslivet stævne til en dialog om Danmarks fremtid. Men vi har også brug for dig og din viden og holdninger. Vi gentager nemlig succesen fra sidste år og afholder Politisk Festival. 

Til Politisk Festival kan du komme i øjenhøjde med politikerne og selv aktivt deltage i debatter om de digitale svar på samfundsudfordringerne. 

Forpersoner fra IT-Branchens Policy Boards vil styre debatterne, og du kan f.eks. være med til at diskutere, hvordan vi kan hjælpe et ekstremt presset sundhedsvæsen eller accelere den grønne omstilling ved at bruge flere digitale løsninger. 
 
Eller måske kunne du være mere interesseret i debatten om cybersikkerhed i Danmark eller om, hvordan vi sikrer, at alle danskere har de rette digitale kompetencer til fremtiden? 

Under fire overskrifter debatterer vi sammen: 

  • Debat 1 – Sundhed: Vi mangler hænder. Hvor kan vi bruge teknologien? 
  • Debat 2 – Klima: Kan vi skabe en digital acceleration af den grønne omstilling? 
  • Debat 3 – Sikkerhed: Hvordan styrker vi Danmarks digitale forsvar? 
  • Debat 4 – Uddannelse: Har Danmark digitale kompetencer til fremtiden? 

Hvad er mulighederne, og hvad er barriererne – og hvad skal politikerne have øje for? Det kan du være med til at sætte fokus på, når du vælger hvilken debat og hvilke politikere, du vil sætte stævne. 

Dem kan du møde

Du kan indtil videre møde og debattere med disse folketingspolitikere.
Listen opdateres løbende.

Du kan desuden også komme helt tæt på regeringens digitale prioriterer. Til årsmødet kan du nemlig også opleve digitaliseringsminister Marie Bjerre i samtale med IT-Branchens administrerende direktør Natasha Friis Saxberg.

Tilmeld dig årsmødet 2023 – få pladser tilbage

Der er snart udsolgt, men skal du lige nå at sikre dig en plads til årsmødet, er det nu du skal tilmelde dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *