AfspilThe shape of a play icon PauseThe shape of a pause icon
MuteThe shape of a muted speaker Annuller dæmperThe shape of a unmuted speaker

Metaverse Lab

HVAD ER METAVERSET?

Metaverser er en 3D virtuel verden, hvor brugere bl.a. gennem VR og AR kan kommunikere, interagere og handle med hinanden online i kæmpestore virtuelle miljøer.
Vi bevæger os med andre ord væk fra et ”fladt” internet i 2D til et mere rummeligt internet, som åbner op for helt nye oplevelser og måder at engagere og interagere med hinanden.

METAVERSE LAB er et samarbejde mellem IT-Branchen og Dansk Erhverv, hvor vi samler virksomheder på tværs af brancher til at skabe et kreativt og samskabende inspirationslaboratorium.
Vi deler viden om og erfaringer med teknologier, nye forretningsmuligheder og forskellige anvendelser og tilgange til metaverset inden for alt lige fra detail, spil, oplevelser og meget mere.

VIL DU VÆRE MED?

Medlemmerne af Metaverse Lab mødes ca. 4 gange årligt til spændende virksomhedsbesøg, test af teknologier og inspirationsoplæg.

Som medlem af IT-Branchen og Dansk Erhverv er tilbuddet gratis, og vi optager løbende nye medlemmer. Vil du være med eller høre mere, så skriv til Charlotte Holm Billund på e-mail chbi@itb.dk