Få adgang til sundhedseksperter online – og når du har tid

Danica Pension, som IT-Branchen har et samarbejde med, udvider nu sundhedspakken med læger, psykologer og diætister, der gør lettere for dine medarbejdere at forebygge sygdom og fastholde en sund livsstil.

Få adgang til sundhedseksperter online – når du har tid

OPDATERET 2023. IT-BRANCHEN HAR INDGÅET SAMARBEJDSAFTALE MED VELLIV.

Har du tegnet en aftale med Danica gennem IT-Branchen, får du og dine medarbejdere som noget helt nyt nu nem og hurtig adgang til læge, psykolog og diætist via telefon og video – uden at de skal anmelde til det Danica Pension eller gå til egen læge først.

Aftalen inkluderer også dine medarbejderes partner og børn, og gælder fra 1. januar 2021.

Det gør det nemt at få hurtig afklaring og tage sig af de problemerne, før de bliver større.

Få hurtigt fat i lægen

Hvis du synes det er besværligt og tidskrævende at skulle igennem til din egen læge for så at få 5 min. fysisk konsultation midt på dagen, så kan du med sundhedspakken få det noget lettere.

Bestil en tid og tal nemt og hurtigt med en læge om din families helbred – også om aftenen og i weekenden.

Tal med psykologen

Tal med psykologen om dine bekymringer, når det passer i hverdagen. Du kan tale om stort og småt og aftale et forløb på op til 5 samtaler, hvis du har brug for det.

Personlig kostvejledning

Stil spørgsmål til specielle diæter og få gode råd fra en diætist, hvis du vil leve sundere eller ønsker at tabe dig.

Second opinion på diagnoser

Få et ekstra sæt øjne på en diagnose eller behandling fra én af verdens bedste læger via Best Doctors®, hvis én i familien bliver syg.

Så nemt er det

Få hurtigt fat i lægen, psykologen og diætisten. Book en tid og bliv ringet op med hjælp og vejledning via telefon eller videokonsultation.

Har din virksomhed en Danica-aftale, skal man blot gå ind på www.danicapension.dk, og logge på netpension eller åbn app’en Mobilpension. Derefter booker man en tid hos lægen, psykologen eller diætisten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *