Masser af nye udbud på vej

Hvilke offentlige it-udbud er på vej, og hvad prioriterer myndighederne, når de indkøber it? Det fik man svar på til Udbudsoverblik.

Masser af nye udbud på vej

Sidste år købte det offentlige it for 13,9 milliarder kroner, hvilket er 300 mio. kroner mere end året før. Men det kan være svært at danne sig et overblik og udvælge de udbud, der er de helt rigtige for din virksomhed at gå efter.

Derfor havde IT-Branchen og Dansk Erhverv inviteret Digitaliseringsstyrelsen, SKI, Rigspolitiet, Digitaliseringsforening Sjælland, Moderniseringsstyrelsen og Kriminalforsorgen samt ISS forbi, så de hver især kunne fortælle, hvilke udbud der var på vej.

Nye udbud fra Digitaliseringsstyrelsen

Adam Lebech, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, kunne fra scenen bl.a. fortælle mere om den kommende digitaliseringsstrategi, som de snart skal i gang med.

”Vi skal have en strategi for, hvordan vi får den bedste offentlige sektor i verden – også om 10 og 15 år. Og det kræver, at vi i samarbejde med branchen fastholder et stærkt fokus på digitaliseringen,” udtalte Adam Lebech, der samtidig efterspurgte input fra branchen til, hvilke initiativer der skal med i den nye strategi.

På Udbudsoverblik 2019 fortalte han også mere om de kommende udbud for AI-løsninger, Kørekort app, NemKonto, sundhedskort og orkestreringskomponenten til Mit Overblik på borger.dk.

Hvis du vil vide mere

Gik du glip af Udbudsoverblik 2019, kan du stadig nå at se billederne fra dagen, hvor 200 deltagere blev klogere på de fremtidige store udbud i det offentlige.

Vi har også lavet en liste over alle de udbud, der blev præsenteret på dagen, og man som deltager havde en unik mulighed for at tage en dialog med udbyderne om.

Skal du være sikker på at kunne deltage næste år, så kan du tilmelde dig til Udbudsoverblik 2020 allerede nu.