Vil du have 100.000 kr. til digitalisering af din virksomhed?

Der er nu hjælp at hente for de SMV’er, der vil have sat skub i digitaliseringen. SMV:Digital åbner nemlig op for en ny ansøgningsrunde, hvor du kan få 100.000 kr. i tilskud til rådgivning om digital omstilling.

Desværre halter alt for mange små og mellemstore virksomheder bagefter, når det kommer til digitale løsninger. Her har kun 48 pct. en høj eller meget høj digitaliseringsgrad, hvilket i sidste ende kan have en afgørende betydning for virksomhedens overlevelse.

Derfor er det glædeligt, at SMV:Digital endnu en gang åbner for en ny tilskudspulje onsdag den 26. maj, der skal støtte SMV’er med deres digitale omstilling.

Puljen er på i alt 23,5 mio. kr. og er man en virksomhed på mellem 3 og 249 fuldtidsansatte, så kan man ansøge om 100.000 kr. til rådgivning inden for enten automatisering, digitalisering eller udvikling af e-handel.

Heraf er 3,5 mio. kr. af puljens midler reserveret til digitale projekter, der sætter et grønt aftryk.

Så sidder du i en it-virksomhed med en kunde, der mangler rådgivning eller midler til at komme i gang med digitaliseringen, så skynd dig at fortælle dem om muligheden. Dette vil nemlig ikke alene gavne kunden, men også jer som forretnings- og samarbejdspartner.

Tilskud til projekter med nyhedsværdi

Der kan søges tilskud til projekter med teknologisk nyhedsværdi for virksomheden samt projekter, som tilfører væsentlig ny viden til virksomheden.

Det betyder, at man ikke kan få hjælp til projekter der omhandler almindelig driftsoptimering, strategiudvikling, salg- og markedsføring, markeds- og konkurrentanalyser, kommunikation mv.

For første gang vil der være åbent for indsendelse af ansøgninger i 48 timer. Puljen lukker kl. 09:00 d. 28. maj, og herefter vil kvalificerede ansøgninger blive behandlet i tilfældig rækkefølge indtil puljen er tømt.

Du kan her læse mere om SMV:Digitals pulje og om, hvordan du ansøger.

Få et bestyrelsesmedlem til låns

En anden unik mulighed for at få hjælp til den digitale omstilling er IT-Branchens nye initiativ Bestyrelsesmedlem til Låns.

Her forsøger vi at matche professionelle og bestyrelsesuddannede it-ledere med virksomheder, der har brug for sparring i forhold til deres digitale strategi, og til hvordan de digitaliserer dele eller hele deres forretning.

Lyder dette som noget din virksomhed kunne drage nytte af, så kan du læse mere om initiativet og om selve ansøgningsprocessen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *