Konfetti fyldte luften til årets Coding Class finale

Den digitale bane var kridtet op, da Coding Class 2021 blev rundet af med en underholdende og begivenhedsrig finale, hvor de helt store vindere skulle kåres.

Tirsdag den 22. juni stod i kodningens tegn, hvor børn i både København, Odense og på Grønland sad klar til en begivenhedsrig finaledag for Coding Class 2021.

Børnene har gennem det seneste skoleår fået lov til at arbejde kreativt med at kodning, innovation og problemløsning og i finalen skulle de aller bedste løsninger så findes.

I år var 13 hold gået videre til finalen, hvor vindere skulle kåres i kategorierne ”Kodning”, ”Innovation” og ”Gaming”.

Finalen blev igen i år afholdt virtuelt og det betød, at alle de mange elever, der har deltager i Coding Class i løbet af året, kunne se med og tage del i det interaktive event.

Programmet var fyldt med underholdning og med besøg af en række spændende gæster samt et prominent dommerpanel, som blandt andet inkluderede en af verdens bedste Counter Strike spillere, Casper ”cadiaN” Møller.

Da dagen var omme, kunne alle tre landsdele være stolte, idet de tre priser endte med at gå til vindere, der var fordelt heriblandt.

Titlen for bedste kodning gik til Johannes fra Grønland, gaming-kategorien blev vundet af Jan og Halfdan fra Odense, mens innovationsprisen blev givet til Flora, Alexandra og Siri fra København.

Coding Class finalen var sponsoreret af de trofaste Coding Class Angels, nemlig SimCorp, NNIT, Nuuday, KMD, Netcompany, Citrix, Jobindex, Zibra, Microsoft, SAP og Dansk Erhverv og dygtigt afviklet for IT-Branchen af Moot.

Vil du vide mere om Coding Class?

Hvis du er interesseret i at vide mere om hvad Coding Class er, kan du læse mere om initiativet på vores Coding Class side eller tage kontakt til IT-Branchens Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *