Har du ukrainsktalende medarbejdere?

Vi søger ukrainsktalende hjælpere til en dag med kodning, innovation og sjov for ukrainske børn.

Har du ukrainsktalende medarbejdere?

IT-Branchen inviterer i samarbejde med Københavns Kommune og de engagerede Coding Class Angels ukrainske flygtningebørn, der går i modtageklasser, til en dag med kodning, opfindelser og kreativitet.

Det foregår den 23. februar kl. 9-13.45 i København, og vi håber, at kunne finde yderligere et par ukrainsktalende medarbejdere fra vores medlemsvirksomheder, som vil stille op som frivillige hjælpere for en dag og være med til at give børnene en dejlig oplevelse.

Vær med til at give ukrainske børn en fantastisk dag

Dagen tager form af en innovationsworkshop, der bliver ledet af en erfaren underviser, som med materialer og videoguides på engelsk og ukrainsk vil give børnene en uforglemmelig og sjov dag.

Opgaven for de ukrainske frivillige voksne er at hygge om en mindre gruppe af børnene og hjælpe dem med at komme med ideer og løse opgaverne sammen med børnene.

Inden workshoppen vil der være et kort virtuelt brief med underviseren, så der er ikke behov for særlige it-kundskaber.

Det har en enorm betydning for børnene, at de kan møde ukrainsk talende voksne, der kan være med til at give dem en god oplevelse.

Vi håber, at nogle af vores gode medlemmer med ukrainsktalende medarbejdere vil prikke dem på skulderen og fortælle dem om arrangementet.

Er du interesseret i at deltage eller vide mere om Coding Class initiativet, så kan du kontakte Mette Lundberg, mel@itb.dk – 27 16 13 80 eller Line Rohde, lroh@itb.dk – 31 37 18 68.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *