Snart udsolgt for Nye begyndelser

It-branchens store toplederevent er udsolgt i København og Århus, men der er stadig enkelte pladser i Nyborg og naturligvis masser af virtuelle pladser.

Vær med når it-branchen mødes til årets helt store lederevent, Nye begyndelser, torsdag 24. september, kl. 15.00 – 18.00, hvor vi sammen ser på, om vores branche kan vinde mere af krisen, end vi tabte.

Vi ser på krisen med et opløftende og inspirerende blik for de potentialer, der opstår, når kundernes adfærd, forretningsgrundlaget og ikke mindst medarbejdernes krav til dig og virksomheden pludselig ændrer sig.

Vi slår dørene op og byder indenfor på tre forskellige lokationer; VILLA Copenhagen i København, Restaurant Lieffroy i Nyborg og Restaurant Substans i Århus, som danner rammerne om den fysiske del af Nye begyndelser. Alle tre steder runder vi dagens program af med en udsøgt middag og gode muligheder for at netværke.

Der er udsolgt i København og Århus, men der er stadig enkelte pladser i Nyborg og naturligvis masser af virtuelle pladser.

TILMELD DIG HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *