Nye begyndelser

Kan vi som branche vinde mere af krisen, end vi tabte? Det bliver du klogere på ved at deltage i IT-Branchens topevent: Nye begyndelser

Dato & tidspunkt

Lokation

FYSISK OG VIRTUELT

Kategori

Coronakrisen har påvirket alle virksomheder og medført recession, tabte indtægter og arbejdsløshed. Men krisen har også skabt ny forretning og åbnet op for andre perspektiver på måden at arbejde, lede og kommunikere på.  

Kan vi som branche vinde mere af krisen, end vi tabte? 

Det og meget mere sætter vi fokus på til topeventet: Nye begyndelser, hvor vi samler toppen af den danske it-branche og kigger på krisens konsekvenser.

Men vi gør det med et opløftende og inspirerende blik for de muligheder og potentialer der opstår, når kundernes adfærd, forretningsgrundlaget og ikke mindst medarbejdernes krav til dig og virksomheden pludselig ændrer sig.

Vi har tænkt nyt og inviterer dig til at deltage i:

Nye begyndelser
Torsdag den 24. september kl. 15.00 – 18.00
København, Nyborg, Århus eller virtuelt

Uanset om du vil deltage fysisk eller virtuelt, så er det her, du tilmelder dig:

  • Tilmeld dig i København – UDSOLGT! Skriv til dmk@itb.dk for at komme på venteliste
  • Tilmeld dig i Nyborg
  • Tilmeld dig i Århus – UDSOLGT! Skriv til dmk@itb.dk for at komme på venteliste
  • Tilmeld dig virtuelt

Deltag fysisk eller virtuelt

Vi slår dørene op og byder indenfor tre forskellige steder, VILLA Copenhagen i København, Restaurant Lieffroy i Nyborg og Restaurant Substans i Århus, som danner rammerne om den fysiske del af Nye begyndelser. Alle tre steder runder vi dagens program af med en udsøgt middag og sublime muligheder for godt forretningsnetværk.

Der er begrænsning på antal deltagere, så skynd dig at tilmeld dig hvis du vil deltage fysisk. Hvis du deltager fysisk, slutter eventet kl. 21.00, da der efter programmet er middag.

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen at deltage og det er gratis – både fysisk og virtuelt.