Skal I med til Folkemødet?

Skal I med ombord på IT-Branchens ikoniske IT-paratskib, der vil danne rammerne om tre dages debat om digitalisering, teknologi – og hvordan det påvirker verden?

Skal I med til Folkemødet?

Med Folkemødet er der lagt op til endnu et brag af en demokratisk fest, når IT-Branchen sammen med op til 114.000 deltagere igen for fuld styrke rykker til Allinge på Bornholm den 15. – 17. juni 2023.

Igen i år har I som medlem mulighed for at booke tid på IT-Paratskibet, hvor I har mulighed for at rejse både de højaktuelle og de mere skæve debatter.

Det er med andre ord stedet, man skal være, hvis man har noget på hjertet.

Workshop med inspiration og gode råd

Uanset om man har deltaget før, eller om man er nysgerrig på, hvad man kan få ud af at være med, er det en god ide at deltage på IT-Branchens inspirationsworkshop den 6. dec. kl. 14:30-17:00.

Advice deler på workshoppen ud af deres mange års erfaringer fra Folkemødet, så I kan blive klogere på, hvad man får ud af at deltage, hvad man får via IT-Paratskibet – og ikke mindst hvordan man laver nogle spændene og anderledes debatter.

TILMED DIG FOLKEMØDE INSPIRATIONSWORKSHOPPEN HER

Skal du med ombord?

IT-Branchen inviterer hvert år medlemmer med ombord, så skibet bliver samlingspunkt for masser af interessante perspektiver om digitalisering og it.

Mange medlemmer af IT Branchen har igennem årene lavet spændende og velbesøgte debatter på skibet, og I har også mulighed for at være med.

Så har I en god idé eller et fedt forslag til debat eller indslag? Så stiller IT-Branchens sit erfarne crew og platform til rådighed for jer.

I er mere end velkommen til at kontakte Mette Lundberg (mel@itb.dk) eller Ditte Møller Kjeldsen (dmk@itb.dk) for at høre mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *