Inspirationsworkshop: Bliv klogere på Folkemødet

Tag del i denne inspirerende workshop og bliv klogere på Folkemødet og IT-Paratskibet

Skal I med til Folkemødet?

Dato & tidspunkt

Lokation

IT-Branchen, Langebrogade 3E, 1411 København K

I IT-Branchen brænder vi for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske.  

Derfor deltager vi igen på Folkemødet i 2023. Vi vil med vores ikoniske IT-Paratskib danne rammerne om tre dages spændende debatter og perspektiveringer om digitalisering og it – og hvordan det påvirker verden.

Vi håber at så mange af vores medlemmer som muligt har lyst til at være med på skibet, så vi sammen kan rejse aktuelle og skæve debatter hvor der er højt til loftet, rum for nye tanker og plads til diskussioner for alle. 

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om Folkemødet og IT-Branchens IT-Paratskib, foreslår vi at du eller en af dine kolleger deltager i vores kommende inspirationsworkshop, hvor vi vil fortælle meget mere om Folkemødet og konceptet bag IT-Paratskibet.

Med IT-Paratskibet og IT-Branchens erfarne crew ombord stiller vi en platform til rådighed, hvor medlemmer mod betaling har mulighed for at blive partnere og afholde debatter på skibet. Det gør IT-Paratskibet til en unik og nem måde at være aktiv på Folkemødet.

Advice vil også deltage i workshoppen og dele ud af deres mangeårige erfaringer ift. hvordan man skaber kreative og levende debatter.

Deltagelse er uforpligtende og deltagerne vil være en blanding af erfarne Folkemødedeltagere samt deltagere der aldrig har deltaget på Folkemødet.

Tirsdag den 31. januar 2023, kl. 09.00 – 11.30
Afholdes hos IT-Branchen
Langebrogade 3E, 1411 København K