Skal du med til Nye begyndelser?

Coronakrisen har påvirket alle virksomheder og medført recession, tabte indtægter og arbejdsløshed. Men krisen har også skabt ny forretning og åbnet op for andre perspektiver på måden at arbejde, lede og kommunikere på.  

Kan vi som branche vinde mere af krisen, end vi tabte? 

Det og meget mere sætter vi fokus på til topeventet: Nye begyndelser, hvor vi samler toppen af den danske it-branche og kigger på krisens konsekvenser.

Men vi gør det med et opløftende og inspirerende blik for de muligheder og potentialer der opstår, når kundernes adfærd, forretningsgrundlaget og ikke mindst medarbejdernes krav til dig og virksomheden pludselig ændrer sig.

Vi har tænkt nyt og inviterer dig til at deltage i Nye begyndelser torsdag den 24. september kl. 15.00 – 18.00. Du vælger selv om du vil deltage i vores topevent fysisk eller virtuelt – begge dele er muligt. Hvis du vil deltage fysisk, er det muligt i København, Nyborg og Århus.

Se programmet og tilmeld dig her

Stærke talere til nye begyndelser 

At deltage i Nye begyndelser bliver som at sidde i en rutsjebane, hvor du både vil nå at få nervøse tics, mens krisens stigende alvor udfoldes, men hvor du også oplever glæden og suget i maven, når du hører, hvad andre rent faktisk også kan få ud af en krise. 

Vi har samlet en række inspirerende og dygtige talere, der igennem en tætpakket eftermiddag vil give dig både ny indsigt og masser af udsyn.

Èn af talerne er Navneet Kapoor, CTIO og Chief Transformation Officer i Mærsk, der vil fortælle om, hvordan en supertanker som Mærsk med over 30.000 ansatte reagerede på Covid-19, og hvordan den globale nedlukning blev startskuddet for en helt ny operating model i virksomheden.

Én anden af talerne er Rune Keldsen, CTO i DFDS, som vil give et unikt indblik i, hvordan coronakrisen blev startskuddet for DFDS digitale omstilling – både mht. virtuelle arbejdsprocesser, online samarbejde og ledelse af digitale medarbejdere.

Derudover kan du bl.a. høre: Anne Skare Nielsen, Universal Futurist og Nichlas M. Walsted, Swap Language.

Deltag fysisk eller virtuelt

Vi slår dørene op og byder indenfor tre forskellige steder, VILLA Copenhagen i København, Restaurant Lieffroy i Nyborg og Restaurant Substans i Århus, som danner rammerne om den fysiske del af Nye begyndelser. Alle tre steder runder vi dagens program af med en udsøgt middag og sublime muligheder for godt forretningsnetværk.

Uanset om du vil deltage fysisk eller virtuelt, så er det her, du tilmelder dig:

 • Tilmeld dig i København – UDSOLGT! Skriv til dmk@itb.dk for at komme på venteliste
 • Tilmeld dig i Nyborg
 • Tilmeld dig i Århus – UDSOLGT! Skriv til dmk@itb.dk for at komme på venteliste
 • Tilmeld dig virtuelt

Der er begrænsning på antal deltagere, så skynd dig at tilmeld dig hvis du vil deltage fysisk. Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen at deltage og det er gratis.

Vi glæder os til at se dig.

  1. Hej Lars Henrik,

   Det er gratis at deltage – både fysisk og virtuelt. Beklager hvis det ikke er tydeligt i artiklen. Vi håber at du har lyst til at deltage.

   Mange hilsner
   Ditte, IT-Branchen

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *