Her er talerne til IT-Branchens årsmøde 2024!

Med et skarpt fokus på GenAI samler IT-Branchen til årsmødet 2024 politikere, ledere og nøgleaktører til en eftermiddag og aften fyldt med indsigtsfulde diskussioner, inspirerende oplæg og branchens bedste netværk.

IT-Branchens årsmøde den 21. marts 2024 er et af årets bedste og vigtigste begivenheder for enhver, der ønsker at netværke med branchekolleger og dykke ned i de digitale strømninger, der er med til at forme vores samfund og arbejdsliv.

For med fremkomsten af GenAI og andre teknologier står vi i midten af en regulær revolution, som vil forandre vores samfund for altid. Så hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud, hvad sker der med den demokratiske sammenhængskraft og hvordan sikrer vi, at vi mennesker bevarer kontrollen?  

Årsmødet byder på en række inspirerende talere til netop at kaste lys på de spændende muligheder og udfordringer, teknologien bringer med sig.

Men vi har også brug for dig og din viden og holdninger. For udover de inspirerende oplæg er der som altid lagt stor vægt på den åbne dialog og det gode netværk.

Du får som deltager rig mulighed for at indgå i diskussioner med politikere og førende fremtidsforskere.

Dem kan du møde

Marie Bjerre – Digitaliseringsminister og dygtig debattør
Marie Bjerre er en kendt og respekteret politiker, der har været digitaliseringsminister siden 2022, og er kendt for sin skarpe retorik og sit store engagement. Hun er en stærk fortaler for digitalisering og ligestilling, og hun arbejder for at skabe et Danmark, hvor alle har lige muligheder for at udfolde deres potentiale – også indenfor det digitale. Med en netop offentliggjort digitaliseringsstrategi og en AI-vision på vej, har hun masser af indsigt og holdninger til et fremtidigt digitalt Danmark.

Anne Skare Nielsen – Fremtidsforsker med globalt perspektiv
Anne Skare Nielsen er en stærk fortaler for, at vi skal være proaktive i forhold til fremtidens udfordringer, og hun hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle fremtidens strategier. Anne Skare Nielsen er en inspirerende og tankevækkende foredragsholder, og har også udgivet en række bøger om fremtiden, herunder “En linedans fra ide til succes” og “Fremtiden er ikke for sarte sjæle”. Derudover er hun medlem af Det Etiske Råd og Videnskabsministeriets IKT-forum.

Jens H. Lund – Forandringsleder med højt drive
Jens H. Lund er efter en lang karriere som senest Group COO og Vice CEO i DSV netop blevet udnævnt til Group CEO i en af Danmarks største virksomheder. Som Group COO stod Jens i spidsen for udviklingen og optimeringen af DSV’s aktiviteter, herunder den digitale strategi og den fortsatte styrkelse af virksomhedens globale netværk. Med sine mere end 20 år i DSV’s Group Management team har Jens en unik og detaljeret viden om virksomheden. Han har spillet en nøglerolle i DSV’s mange opkøb og været en af hovedarkitekterne bag virksomhedens strategi.

Anders Søgaard – Professor i AI med fokus på sprogforståelse
Anders Søgaard er en af Danmarks førende eksperter i kunstig intelligens, og er forfatter til over 100 videnskabelige artikler om AI. Han er internationalt anerkendt for sit arbejde med sprogforståelse – særligt i forhold til at få computere til at forstå og behandle menneskeligt sprog. Anders Søgaard er en stærk fortaler for, at kunstig intelligens skal bruges til at løse samfundsmæssige problemstillinger, og er aktiv i en række initiativer, der har til formål at fremme en ansvarlig og etisk brug af kunstig intelligens.

Tilmeld dig årsmødet

Sidste år var der totalt udsolgt, så tilmeld dig allerede nu, hvis du ikke vil gå glip af et af årets politiske højdepunkter.

Årsmødet er kun for medlemmer af IT-Branchen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *