Aldrig er så mange it-folk blevet dræbt på så kort tid

Med 4.904 drab på bare seks timer, må man konkludere, at IT-Branchens Counter-Strike event, Supremacy 2023, var en kæmpe succes.

16 skydegale og motiverede teams fra IT-Branchens forskellige medlemsvirksomheder havde sat hinanden stævne på Astralis Nexus for at finde ud af, hvem der skulle gå hjem med hovedpræmien i IT-Branchens Altafgørende-Skydning-Og-Granatkast-På-Datamat-Turnering-For-Mega-Seje-IT-Virksomheder – også kaldet: Supremacy 2023 (Det ik’ for sjov).

I løbet af en festlig og actionfyldt eftermiddag og aften blev der kastet ikke mindre end 5.694 granater, plantet 143 bomber og skudt 4.904 it-folk. En stor succes!

Fra IT-Branchen skal der lyde en stor tak til KPMG, Netcompany, CoworkIt, EG, Pentia, Magenta, Nuuday, Trifork, Infomedia, Peytz, CGI, Dahl Advokatpartnerskab, Perskeptiva-it og IT-Jobbank for en helt igennem fantastisk dag.

Fortjente vindere

Den helt store vandrepokal for Supremacy 2023 blev vunder af KPMG efter en sikker sejr i A-gruppen over de regerende mestre fra Netcompany. I B-rækken vandt Pentia, mens CGI tog sejren i C-rækken.

Du kan se stats på de enkelte kampe her.

Der var også en række ekstra præmier, der blev uddelt på dagen. Nuuday vandt prisen for ”Best Skin”, da deres firmaoutfit overstrålede alle andres.

CoworkIt vandt ”GG Dominator”-prisen for at skabe en helt fantastisk stemning, mens IT-Jobbank vandt ”Best knife potential”, fordi de havde det største forbedringspotentiale af alle hold.

Tilmeld dig Supremacy i efteråret

Vil du sikre dig plads til efterårets Supremacy-turnering, har du mulighed for at tilmelde dit hold allerede nu.

Det foregår torsdag d. 14. sep. hos Astralis Nexus ved Tivoli i København. Der er begrænset antal pladser, og det er først-til-mølle.