Supremacy 2023 (Det ik’ for sjov)

Så er det igen blevet tid til IT-Branchens hyggelige Counter Strike-turnering, hvor it-virksomheder dyster om vel nok it-branchens mest ærefulde titel og ikke mindst håneret.

Supremacy 2023 (Det ik’ for sjov)

Dato & tidspunkt

Lokation

Astralis Nexus, Vesterbrogade 3, 1620 København V, Tivoli Hjørnet

Efter stor succes hos Astralis Nexus gentager vi Supremacy og du kan allerede nu tilmelde dit hold!

Du skal samle dine kollegaer, da I nok sjældent får så gode muligheder for at dele øretæver ud, hygge jer med de andre gode medlemmer fra IT-Branchen og få en helt igennem fantastisk aften.

Da vi deler holdene op efter deres CSGO-erfaring, er der ingen krav til, hvor meget eller lidt, man har spillet inden turneringen. I skal nok møde nogen på samme niveau.

Håber vi ses til IT-Branchens Altafgørende-Skydning-Og-Granatkast-På-Datamat-Turnering-For-Mega-Seje-IT-Virksomheder – også kaldet: Supremacy 2023 (Det ik’ for sjov).

Hvor: Hos Astralis Nexus, Vesterbrogade 3, 1620 København V, Tivoli Hjørnet.
Hvornår: Den 14. september 2023, kl. 15.00 – 22.00. Ankom gerne fra kl. 14.30, så vi kan få gang i turneringen hurtigst muligt.
Pris: Det koster 1.500 kr. ekskl. moms per hold man tilmelder, og man skal være medlem af IT-Branchen for at kunne deltage. Men så er man også garanteret fire CSGO-kampe, mad, snacks, drikke og en rigtig god oplevelse for hele holdet.
Præmie: Ud over den kæmpe ære, det er at vinde Supremacy, vil man som samlet vinder af turneringen også få virksomhedens navn på den helt enormt store og flotte vandrepokal, som et evigt minde om holdets helt ufattelige evner.