Virtuelt netværksmøde

Vi inviterer dig til virtuelt netværksmøde og håber at du kommer med!

Netværk Sjælland: Første møde

Dato & tidspunkt

Lokation

VIRTUELT

Kategori

Tilmeld dig næste virtuelle netværksmøde i IT-Branchen, hvor Coworkit er værter. Få sparring med IT-Branchen og andre medlemmer om det der optager dig og andre medlemmer mest lige nu. Alle medlemmer er velkomne til at deltage!

Vidensdeling mellem medlemmer:

Bestyrelsesformand Niels Laulund og Interim CEO Claus Due for Coworkit giver indblik i selskabets unikke organisation og nye strategi. Hør hvilke til- og fravalg der var sværest da ny strategi skulle lægges. Giv sparring på, hvordan organiseringen og startegien adskiller sig fra din virksomheds positionering og udfordringer.

Tirsdag den 30. november 2021, kl. 15.00 – 16.30
Afholdes virtuelt

TILMELD DIG HER


Inspiration, sparring, dialog og godt netværk.

Tanken bag dette initiativ er at skabe grobund for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem virksomhedsledere i IT-Branchen.

Vi inviterer til 4 årlige møder,  hvor det handler om at mødes hos et af medlemmerne i IT-Branchen,  som indleder mødet med et indlæg med godt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen. Oplægget leder ofte videre til en generel debat/dialog og der er fokus på tid til at netværke.

Skriv til Ditte Kjeldsen på mail dmk@itb.dk eller Lotte Arentoft på mail: lar@itb.dk, hvis du har lyst til at være vært.