Hold julefrokost med IT-Branchens andre medlemmer

Sidder du i en mindre virksomhed, og vil I gerne gøre noget ekstra for medarbejderne i forhold til julefrokosten 2022?

julefrokost

Dato & tidspunkt

Lokation

Wallmans, Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 KBH V

Sidder du i en mindre virksomhed, og vil I gerne gøre noget ekstra for medarbejderne i forhold til julefrokosten 2022?

Så har du i år muligheden for at fejre julen med en masse af IT-Branchens andre medlemmer, når vi holder julefrokost i Wallmanns ikoniske Cirkusbygning i København – selvfølgelig til en særlig god medlemspris.

For blot 1.200 kr. per medarbejder ekskl. moms (normalpris 2.192 kr.) får du en fantastisk 4-retters middag, drikkelse ad libitum, kæmpe show og efterfølgende natklub.

Fredag den 25. november 2022, kl. 17.00 –
Wallmans, Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 Kbh V

Tilbuddet gælder for medlemsvirksomheder med under 20 ansatte. Skal din virksomhed med? Tilmeld jer til Ditte Møller Kjeldsen på dmk@itb.dk og skriv hvor mange fra jeres virksomhed der deltager


En gennemført juleoplevelse

Fra I spotter den smukke cirkusbygning, vil I blive ramt af en hel særlig julestemning, når I bliver budt velkommen af live julesang fra det udendørs kor. Aflever overtøjet i garderoben til juletonerne fra pianoet i foyeren og med et glas cava i hånden.

Arrangementet foregår i den smukke Cirkussal, hvor der er pyntet op efter alle julens traditioner, og hvor I kan opleve deres traditionsrige julenummer fyldt med herlige julemænd, en højtspringende Rudolf og overdådig scenografi.

Glæd dig til en aften med blændende live-band, dans, crazy humor og nervepirrende akrobatik. Showet kulminerer med et brag af en pop-finale, der gør det umuligt at sidde stille. Derefter åbner byens bedste fest på dansegulvet! 

Inviter din virksomhed med til årets julefrokost, hvor I både får mulighed for at være sammen, og være sammen med resten af branchen. Vi glæder os til at modtage jeres tilmelding, så vi sammen kan skabe en fest.


Program:

  • Kl. 17.30: Dørene til Cirkusbygningen åbnes
  • Kl. 18.00: Seating. Vi bliver anvist vores borde i Cirkussalen
  • Kl. 18.30: Dinnerparty – 4-retters middag som nydes under og mellem showet
  • Kl. 23.00: Showet slutter, og festen i natklubben begynder

Vi tillader os at opkræve et no-show gebyr på 2.192 kr. ekskl. moms ved udeblivelse uden forudgående afbud. Afbud skal meldes senest fredag den 17. november.