Hold julefrokost med IT-Branchens andre medlemmer

Vil du gøre noget ekstra for jeres team til julefrokosten 2022? Så fejr julen sammen med en masse af IT-Branchens andre medlemmer, når vi holder julefrokost

julefrokost

Dato & tidspunkt

Lokation

Wallmans, Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 KBH V

Vil du gøre noget ekstra for jeres team til julefrokosten 2022? Er I en virksomhed med under 20 ansatte, og vil I skåle med endnu flere sjove mennesker? Så fejr julen sammen med en masse af IT-Branchens andre medlemmer, når vi holder julefrokost i Wallmanns ikoniske Cirkusbygning i København – selvfølgelig til en særlig god medlemspris.

IT-Branchen inviterer til en helt særlig julefrokost, der aldrig bliver glemt. Afhold årets julefrokost i Danmarks måske bedste selskab: IT-Branchens medlemmer. Arrangementet er for alle små virksomheder under 20 medarbejdere, som vi som noget nyt, vil samle til en fælles aften i julens tegn.

Glæd jer til en fantastisk aften i selskab med festlige branche-fæller, lækker 4-retters julemiddag og et spektakulært juleshow. Tag dine kollegaer med til en enestående fest, som der vil blive genfortalt historier om hele året rundt. Wallmanns kendte show Dinnerparty VIVA er intet mindre end et festfyrværkeri, som foregår fra alle ender og kanter af Cirkussalen.


Fredag den 25. november 2022, kl. 17.00 –
Wallmans, Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 Kbh V


En gennemført juleoplevelse

Fra I spotter den smukke cirkusbygning, vil I blive ramt af en hel særlig julestemning, når I bliver budt velkommen af live julesang fra det udendørs kor. Aflever overtøjet i garderoben til juletonerne fra pianoet i foyeren og med et glas cava i hånden.

Arrangementet foregår i den smukke Cirkussal, hvor der er pyntet op efter alle julens traditioner. Under middagen vil I blive underholdt på bedste i vis med festlige og farverige fortolkninger af kunstnere som Elvis og ABBA, et live-band med gang i og nervepirrende akrobatik. Der er selvfølgelig også juleglimmer drysset ud i form af de gode gamle julehits, som vi alle kender dem. Showet sætter gang i en brag af en julefest, der fortsætter natten lang.

Læs mere om det spektakulære show

Se hele julemenuen og udvalget af drikkevarer i Guld-pakken her


Program:

Kl. 17.00: Vi mødes udenfor Cirkusbygningen

Kl. 17.30: Dørene til Cirkusbygningen åbnes

Kl. 18.00: Seating. Vi bliver anvist vores borde i Cirkussalen

Kl. 18.30: Dinnerparty. Den 4-retters julemiddag serveres og nydes under og mellem shownumrene

Kl. 23.00: Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30).


Det koster kr. 1.200,- ekskl. moms pr. person at deltage. Det er en helt særlig ITB medlemspris. Normalpris er kr. 2.192,-.

Inkluderet i prisen:

  • Garderobe
  • Velkomstdrink (1 gl. cava/person)
  • Show
  • 4-retters middag m. oksemørbrad
  • Guld-pakken ad libitum + dessertvin (Fri vand, vin, øl, sodavand, kaffe/the frem til 21.30)
  • Natklub
  • Servicegebyr

Skal din virksomhed med? Skriv en mail til Ditte Kjeldsen på mail: dmk@itb.dk.

Vi håber at mange af jer vil deltage, så vi sammen kan skabe en fest.