Kommunal Digital Inspirationsdag: Generativ AI -den store kontorrevolution

Kom til Kommunal Digital Inspirationsdag sammen med Vejle Kommune

Dato & tidspunkt

Lokation

AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle

IT-Branchen og Vejle Kommune inviterer dig til en spændende dag dedikeret til at udforske potentialet af Generativ AI i kommunal administration.

Deltag i vores Kommunale Digitale Inspirationsdag og bliv en del af fremtidens digitale transformation!

Hvad kan du forvente?

  • Engagerende Oplæg: En serie af 15-minutters præsentationer fra førende virksomheder, der vil præsentere deres AI-løsninger.
  • Interaktive Q&A Sessioner: Mulighed for at stille spørgsmål og få dybere indsigt i, hvordan generativ AIAI kan revolutionere den kommunale sektor.
  • Netværk: Netværk med virksomheder og ledere og medarbejdere fra andre kommuner, der alle søger at forbedre og innovere deres arbejdsprocesser og serviceydelser med generativ AI.

Hvorfor deltage? 

Generativ AI har potentialet til at transformere den måde, vi tænker og udfører kommunale kerneopgaver på. Det handler ikke kun om at forbedre eksisterende services, men om at gentænke hele velfærdssystemet. Denne teknologi kan bringe reel forandring og forbedre både effektivitet og borgerservice.

Tilmeld dig

Tilmeld dig allerede nu. Bemærk arrangementet henvender sig  til offentlige ledere, medarbejdere der arbejder med innovation, digitalisering og udvikling i primært kommunal regi.  

Der deltager således kun talere fra leverandørsiden. Er du leverandør af løsninger indenfor AI og er interesseret i at vide mere er du velkommen til at kontakte os.

Onsdag den 9. oktober 2024, kl. 8.30 – 14.00
Afholdes hos AI Innovation House, 7100 Vejle


Hvorfor skal du deltage?

Inspirationsdagen er kun for medarbejdere i kommunerne samt de leverandører som er talere på dagen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Du kommer til at høre om konkrete it-løsninger på inspirationsdagen. Her skal vi i fællesskab finde de gode løsninger, der kan gøre kommunerne i stand til at omsætte den digitale transformation til at forbedre de kommunale velfærdsydelser. Eller sagt med andre ord. Løsninger, der kan gøre alle kommuner til danmarksmester i at omsætte fremtidens digitale løsninger til værdi for borgerne.