Morgeninspiration: ChatGPT i praksis

Få inspiration til hvordan du bruger ChatGPT som en alsidig partner, der kan hjælpe din virksomhed med at opnå det ønskede resultat på rekordtid og inden for små budgetter.

Dato & tidspunkt

Lokation

Knowit, Nyropsgade 41, 1602 København

Knowit og IT-Branchen byder velkommen til et spændende morgenevent, hvor vi gennem en case vil vise, hvordan du kan bruge ChatGPT som en alsidig partner, der kan hjælpe din virksomhed med at opnå det ønskede resultat på rekordtid og inden for små budgetter.

Vi vil udforske Magistrenes A-kasses nye Juridiske assistent. En assistent der både skal sikre effektiv sagsbehandling og kortere responstider, kvalitetssikre rådgivning bl.a. ved at inddrage tidligere afgørelser/tage højde for gældende retspraksis og samtidig frigøre ressourcer til flere medlemsrettede aktiviteter.  

Kan man alt det på en gang? Svaret er ja! Og den gode nyhed: Det er faktisk utroligt enkelt. Det er der, det helt revolutionerende ligger: Vi kan forbedre vores processer markant samtidig med at vi mindsker ressourceforbruget – og I kan være i gang på få uger og små budgetter. Casen handler om jura, men husk, ChatGPT kan bruges til en lang række andre formål. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Fredi Falk Vogelius fra konsulenthuset Nymand & Vogelius fortæller om udviklingen og implementeringen af den juridiske assistent hos Magistrenes A-kasse. Og Lasse Løvdahl fra Knowits innovationsafdeling fortæller om teknikken bag – det er f.eks. godt at kende og forstå afstanden mellem the, kaffe og ærter. Jeps: Vi kommer ind på, hvordan det hele kan lade sig gøre. Det er faktisk noget, man godt kan forstå, når bare man lige får det forklaret. 

Torsdag den 9. november 2023, kl. 08.30 – 10.30
Knowits lokaler på Nyropsgade 41 lige ved Vesterport station

Der er indgang ved Kolme. Når du stiger af elevatoren på 6. sal, står vi klar med kaffe 🙂