METAVERSE LAB 7. juni: Besøg hos Bang & Olufsen om Web 3.0 og NFT-Kollektion

Kom med til andet møde i Metaverse Lab, hvor vi besøger Bang & Olufsen og hører om deres satsning på Metaverset.

Dato & tidspunkt

Lokation

B&O Product Studio, Kongens Lyngby

Kom med til årets andet møde i Metaverse Lab’et, hvor vi besøger Bang & Olufsen i deres imponerende showroom i Lyngby. Vi skal høre mere om, hvordan man tager et veletableret brand ind i et nyt univers med B&O’s satsning i metaverset med The DNA Collection. Få en teaser på B&Os satsning på Metaverset her.

På mødet tager vi et deep dive ind i det teknologiske setup og de valg og fravælg, som det har krævet. Og så skal I selvfølgelig heller ikke snydes for en soundtour i showroomet.


Program

Velkomst
v/ Charlotte Holm Billund, IT-Branchen & Christian von Stamm Jonasson, Dansk Erhverv

Bang & Olufsens rejse ind i Web3 & Metaverset med deres NFT-kollektion: En teknisk gennemgang
v/ Michael Schwartz, Solution Architect, B&O

Soundtour og rundvisning i B&Os showroom

Nyt fra medlemmerne & netværk


Onsdag den 7. juni 2023, Kl. 14.30 – 16.30
B&O Product Studio
Gammel Lundtoftevej 1B, 2800 Kongens Lyngby


Tilmelding til Charlotte Holm Billund på mail: chbi@itb.dk


Vil du høre mere om Metaverse Lab?

Metaverser er en 3D virtuel verden, hvor brugere bl.a. gennem VR og AR kan kommunikere, interagere og handle med hinanden online i kæmpestore virtuelle miljøer. Vi bevæger os med andre ord væk fra et ”fladt” internet i 2D til et mere rummeligt internet, som åbner op for helt nye oplevelser og måder at engagere og interagere med hinanden.

Du kan blive meget klogere ved at deltage i METAVERSE LAB som er et samarbejde mellem IT-Branchen og Dansk Erhverv, hvor vi samler virksomheder på tværs af brancher til at skabe et kreativt inspirationslaboratorium. Vi deler vi viden om og erfaringer med teknologier, nye forretningsmuligheder og forskellige anvendelser og tilgange til metaverset inden for alt lige fra detail, spil, oplevelser og meget mere.