Arbejd lovligt og værdiskabende med AI

Har du styr på de muligheder, som kunstig intelligens giver din virksomhed? Det kan du blive klogere på til dette webinar, ligesom vi også ruster dig til, hvordan du lovligt kan implementere AI-redskaber i virksomheden.

Den usynlige hær bag kunstig intelligens

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Har du styr på de muligheder, som kunstig intelligens giver din virksomhed? Det kan du blive klogere på til dette event, ligesom vi også ruster dig til, hvordan du lovligt kan implementere AI-redskaber i virksomheden.

Til eventet giver vi dig en dybere forståelse af, hvordan man kan arbejde lovligt og værdiskabende med værktøj og services, der anvender kunstig intelligens (AI).

Eventet vil fokusere på juridiske, etiske og forretningsmæssige aspekter af AI-implementering.

Vi vil behandle følgende emner:

  • Bagom AI – hvad er kunstig intelligens?
  • Anbefalinger til specifikke anvendelsesområder
  • Aftaler og brugervilkår – med fokus på ansvar og rettigheder
  • Etablering af en etisk AI-strategi
  • Data-governance og databeskyttelse
  • Tendenser og muligheder

Fredag den 3. november 2023, kl. 10.00 – 11.00
Afholdes som webinar

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Eventet faciliteres af specialistadvokat og partner Frans Skovholm og advokat og partner Robert Jønsson fra DAHL Advokatpartnerselskab.

Frans Skovholm, Specialistadvokat (L)/Partner

Frans Skovholm er en del af afdelingen for Corporate, Compliance & Board, hvor han særligt arbejder med kontrakter, compliance og risikohåndtering. Frans har specialiseret sig i at arbejde systematisk med risikohåndtering og rådgivning omkring ISMS-ledelsessystemer, herunder ISO 27001. Derudover arbejder han med persondataret, hvor han har hjulpet mange virksomheder med at få implementeret interne regelsæt, som sikrer, at kravene i Databeskyttelsesforordningen er overholdt.

Robert Jønsson, Advokat/Partner

Robert Jønsson har indgående erfaring med at rådgive danske og internationale virksomheder inden for medieproduktion og særligt computerspiludvikling. Med sin mangeårige erfaring og store brancheindsigt er Robert dybt specialiseret i at yde målrettet og handlingsorienteret rådgivning vedrørende investeringer, publishing aftaler, licensaftaler og brugervilkår, selskabsret samt kommercielle aftaler generelt.