Lær at arbejde strategisk med fremtiden

Få inspiration til at arbejde langsigtet med bæredygtig vækst og få værktøjer til at arbejde strategisk med fremtiden.

Dato & tidspunkt

Lokation

Danish Design Center, BLOX, Bryghuspladsen 8, 2. sal, 1473 København K

Vi kan ikke forudsige fremtiden, men vi kan arbejde strategisk med den og kortlægge, hvad vi skal gøre anderledes i dag for at skabe den fremtid, vi ønsker.

På dette event fortæller DDC – Dansk Design Center (DDC) om, hvordan virksomheder ved hjælp af designtænkning og scenarier kan udforske alternative fremtider.

Danske topledere står nemlig over for et antal forbundne kriser, som truer med at gøre den forretningsmæssige fremtid uoverskuelig. Men er der en anden tilgang end blot at rebe sejlene og spare på alt fra energi til medarbejdere? Kan man innovere sig gennem kriserne?

Når I arbejder med alternative fremtider, får I nye perspektiver på de udfordringer og muligheder, I som virksomhed står over for i de kommende år.

Form fremtidens virksomhed
På eventet giver Christian Bason, PhD, forfatter og CEO for DDC, sit bud på, hvordan virksomheder kan sætte langsigtet fokus på bæredygtig vækst og skabe nye rum for innovation. Det skal virksomheder nemlig kunne både internt, men også sammen med de markedsaktører – fra kunder til leverandører og samarbejdspartnere – de skaber værdi sammen med. Med konkrete eksempler fra DDC og sin nye bog, “Expand: Stretching the Future by Design” udfordrer Christian din tænkning og viser vejen mod en forretningsmæssig, miljømæssig og socialt bæredygtig fremtid.

Arbejd med fremtiden i praksis
I forlængelse af Christians oplæg, introducerer Oskar Stokholm Østergaard futures lead i DDC, en række værktøjer til, hvordan I som virksomhed arbejder strategisk med fremtiden. Bliv blandt andet introduceret til lydfortællinger fra fremtidens medarbejdere og lær hvordan du kan bruge narrativer som afsæt til at undersøge alternative scenarier for din egen virksomhed.


PROGRAM
8.45: Ankomst og morgenmad
9.00: Oplæg v/ Christian Bason
9.40: Introduktion til at arbejde konkret med scenarier
10.20: Spørgsmål og fælles refleksion
10.30: Tak for i dag


Tirsdag den 9. maj 2023, kl. 08.45 – 10.30
Danish Design Center, BLOX
Bryghuspladsen 8, 2. sal, 1473 København K

Det er gratis for alle at deltage, men tilmelding er påkrævet.