Karriere- og netværksbar: Summer Edition

Kom med til karriere- og netværksbar – denne gang Summer Edition med fokus på diversitet og inklusion samt selvfølgelig masser af gaming.

Medlemmer skød efter potentielle jobansøgere

Dato & tidspunkt

Lokation

Astralis Nexus, Vesterbrogade 3, 1620 København

IT-Branchen og Computerworld it-jobbank inviterer for tredje gang indenfor til Karriere- og netværksbar hos Astralis Nexus – denne gang Summer Edition, hvor vi sætter fokus på diversitet og inklusion. Forhåbentlig får vi godt vejr, så vi ud over spændende oplæg og masser af gaming også kan nyde en kold drink på terrassen med den fantastiske udsigt ud over Tivoli.


Der er generelt mangel på arbejdskraft, men særligt i it- og techsektoren er det en stor udfordring. Én af løsningerne for at få flere talenter i spil er diversitet og inklusion. Vi ved nemlig at mere diversitet peger på flere gode resultater. Virksomheder med høj grad af diversitet tager fx gennemsnitligt bedre beslutninger, der fører til en højere bundlinje. Samtidig oplever diverse grupper større trivsel og samhørighed på arbejdspladsen.

Til trods for de store fordele i forhold til diversitet og inklusion, er vi slet ikke er i mål.

Derfor sætter vi ved denne karriere- og netværksbar fokus på diversitet og inklusion, hvor du vil høre oplæg, som forhåbentlig gør dig klogere og giver dig lyst til efterfølgende at gå tilbage til din virksomhed og fortælle hvor vigtigt det er at udvide horisonten, når der skal sammensættes teams og du skal have nye kollegaer.

Vi glæder os til at se dig til en dag med netværk og gaming.

Torsdag den 22. juni 2023, kl. 16.00 – 21.00
Der er registrering og netværk fra kl. 15.00

Det er gratis for alle at deltage, men tilmelding er påkrævet. Og husk, for at deltage skal du enten arbejde med it, eller studere noget it-relateret. Din deltagelse er først endelig, når du modtager en bekræftelse fra os.

Vil du deltage som virksomhed med stand og oplæg, er du velkommen til at kontakte Kasper Uhd på mail: uhd@it-jobbank.dk