Hvordan spotter og håndterer man medarbejdernes mentale mistrivsel?

Deltag i dette webinar og bliv klogerer på hvordan du spotter og håndterer mental mistrivsel.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Vi ved at medarbejdernes daglige trivsel påvirker hele virksomheden. Derfor er det utrolig vigtigt at vide hvordan man spotter og håndterer, hvis der er mistrivsel hos medarbejderne. Det sætter vi fokus på til dette webinar.

I webinaret dykker vi ned i, hvordan du kan identificere og håndtere mistrivsel i dine teams og hos enkelte medarbejdere. Vi har særligt fokus på de mest almindelige psykiske udfordringer, der ofte er forbundet med mistrivsel, som fx let, moderat og svær form af stress, angst og depression. Du vil få konkrete værktøjer fra CPO i We.Care, der er autoriseret psykolog og specialiseret i online Rikke Nørgaard Elster.

Forebyggelse og behandling
Forebyggelse er nøglen til en sund arbejdsplads, men hvordan kan du tilbyde effektiv forebyggelse på en måde, der passer til alle medarbejdere? Vi vil udforske, hvordan du kan implementere forebyggelsesstrategier i din virksomhed, så du undgår, at medarbejdere og teams mistrives over længere perioder.

Erfaringer Fra Podimo
Podimo har i de seneste år oplevet stor succes og en tilhørende kraftig vækst i antal medarbejdere. Josephine Winther-Mikkelsen, Global Director of People & Culture hos Podimo, vil dele sit perspektiv på, hvordan brugen af online psykologhjælp i deres organisation har haft en indvirkning på medarbejdernes trivsel, støtte til lederne og den generelle mentale stemning i virksomheden på tværs af flere lande.

Tilmeld dig webinaret og bliv rustet til at skabe en sundere og mere trivselsfokuseret arbejdsplads for dine medarbejdere. Vi vil give dig de værktøjer og strategier, du har brug for, for at spotte og håndtere mistrivsel effektivt, og reducere sygefravær og sikre en sundere arbejdsplads.

Tirsdag den 26. september 2023, kl. 09.00 – 10.00
WEBINAR


TALERE:

Rikke Nørgaard Elster
CPO, ekspert i mental health tech og autoriseret psykolog
We.Care
Josephine Winther-Mikkelsen
Global Director of People & Culture
Podimo

Læs også hvorfor det er vigtigt at du måler dine medarbejderes trivsel systematisk.