Global Tech Trends incl. Generative AI and the Metaverse

Vær med når Udenrigsministeriet og de danske innovationscentre inviterer til en inspirationsdag om Global Tech Trends. IT-Branchen er med til at arrangere en session om Generative AI og Metaverse.

AI-generated artwork generated as an interpretation of the report title using Midjourney.

Dato & tidspunkt

Lokation

Eigtveds Pakhus, Strandgade 25 D, 1401 København

Vær med når Udenrigsministeriet og de danske innovationscentre inviterer til en inspirationsdag om Global Tech Trends. IT-Branchen er med til at arrangere en session om Generative AI og Metaverse.


Deltag i Global Tech Trends og bliv klogere på fremtidens banebrydende teknologier med de globale danske innovationscentre!

Konferencen er et samarbejde mellem Innovation Centre Denmark, de danske erhvervsklynger og en række interesseorganisationer, med formålet om at udbrede global viden om de nyeste teknologiområder til gavn for danske virksomheder og erhvervsfremme.

På dagen præsenteres oplæg og debatter om emner såsom generativ AI, metaverset, green hydrogen, carbon removal, future mobility, fem tech og space based technology and infrastructure.

Konferencen er derfor for dig, som vil vide, hvordan nye teknologier kan påvirke dit forretningsområde – og hvordan du selv kan bruge dem i din strategiske udvikling.

På dagen kan du altså indhente viden om markedsmodning for revolutionerende teknologier, lytte og stille spørgsmål i paneldebatter og Q&A’s, samt – måske vigtigst af alt – opnå de kontakter i innovationsmiljøet, der kan bringe netop din virksomhed på kurs mod fremtidens muligheder i de globale digitaliseringstrends.


IT-Branchen præsenterer i samarbejde med DigitalLead en session om muligheder indenfor Generative AI og Metaverse:

  • 15.00 – 16.00: Unleashing the Future: Generative AI and the Metaverse Join Forces to Shape a New Reality

Med inspirerende markedspræsentationer fra innovationscentrene i Silicon Valley og Seoul, dykker vi ned i nogle af de mange muligheder og forbehold, der følger med den teknologiske udvikling af Generative AI og Metaverse. Sessionen byder på både generelle og domænespecifikke use cases lige fra applikationspotentialer på tværs af forskellige industrier til specifikke use cases som en teknologisk konvergens i smart city-udvikling.

Efter de internationale præsentationer udforsker sessionen yderligere muligheder, implikationer og ikke mindst etiske spørgsmål, der er centrale for disse konvergerende teknologiområders succes. Debatten forankres i en dansk erhvervskontekst gennem en paneldebat med kommercielle og forskningsmæssige repræsentanter. Endelig indlejrer denne session interaktive elementer for øget fordybelse hos publikum.

Med i debatten er:

  • Anne Marie Engtoft Meldgaard, Danmarks tech-ambassadør
  • Simon Lajboschwitz, CEO i Khora Virtual Reality
  • Ann Fogelgren, CIO, GN Group
  • Emil Sarauw, head of AI i Droids Agency
  • Bent Dalager, partner i KPMG NewTech

Debatten afholdes på engelsk og det er gratis at deltage.

Monday, 11th of September 2023, at 11.30 – 17.30
Eigtveds Pakhus, Strandgade 25 D, 1401 København