IT-Branchens IT-Paratskib på Folkemødet 2024

IT-Branchens IT-Paratskib lægger igen til kaj under Folkemødet 2024. Skal din virksomhed med ombord?

Dato & tidspunkt

Lokation

IT-Paratskibet, Inderhavnen i Allinge

Folkemødet er Danmarks største demokratiske festival, hvor flere hundrede tusinder mennesker deltager hvert år. Folkemødet er stedet, hvor du møder borgere, politikere og meningsdannere i øjenhøjde og uformelle rammer. Der er plads til at afholde alle former for events – lige fra de tunge og tekniske til de mere skæve af slagsen. Folkemødet er med andre ord stedet man bør være, hvis man som virksomhed har noget på hjerte.

Derfor deltager IT-Branchen igen i 2024, hvor vi vil være med til at sætte fokus på digitalisering. Digitaliseringen fylder nemlig som aldrig før og ændrer i disse år vores samfund radikalt, og det bør vi som branche gå aktivt ind i debatten om. I IT-Branchen brænder vi for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske.

Det lykkedes vi med at formidle under Folkemødet 2023, som for os blev det bedste Folkemøde nogensinde. På IT-Branchens IT-Paratskib blev der afholdt en række af spændende debatter om alt fra at have en kæreste i skyen, om AI er en trussel eller mulighed, om sociale medier og skærme gør vores børn og unge syge, om kvanteteknologi, ChatGPT, bæredygtige datacentre og meget mere.

På IT-Paratskibet skaber vi rammerne om tre dages events, debatter, talks, underholdning og perspektiver, hvor vi sammen med medlemmer og samarbejdspartnere sætter fokus på digitaliseringen, og hvordan den påvirker det danske samfund. Torsdag og fredag er emnet frit, mens vi lørdag ønsker at lave et program, der skal fylde skibet med børn og unge.

KONCEPTET BAG IT-BRANCHENS IT-PARATSKIB

Vi stiller med vores ikoniske IT-Paratskib en platform til rådighed, hvor medlemmer har mulighed for at blive en del af et fælles, stærkt brand, der gør det nemt som virksomhed at være aktiv på Folkemødet. Afholdelse af events på IT-Paratskibet under Folkemødet 2024 kræver partnerskab som tilbydes til medlemmer af IT-Branchen.

På IT-Paratskibet er det muligt at afholde events, der vedrører digitalisering. Som udgangspunkt er der afsat 45 minutter til et event, men det er også muligt at arrangere events af enten kortere eller længere varighed. Typisk ønsker vores medlemmer at afholde debatter, men vi ser også meget gerne andre typer events og formater.

Derudover har man som medlem mulighed for at slå sig sammen på tværs af virksomheder og skabe et fælles event. Som noget nyt tilbyder vi også at medlemmer kan blive en del af tre faciliterede debatter. Mulighederne er mange, og vi er også lydhør over for andre konstellationer eller idéer.

Skal du din virksomhed med ombord eller vil du høre mere om mulighederne? Så kontakt Ditte Kjeldsen eller Mette Lundberg, hvis I allerede nu vil sikre jer en plads ombord som partnere til FM24.

VI GLÆDER OS TIL AT JER PÅ IT-PARATSKIBET!