Cyber security – er det dit ansvar?

Er din virksomhed rustet til at håndtere cybertrusler? Dette event tager udgangspunkt i styrkelsen af cybersikkerhed, så du er forberedt, hvis din virksomhed bliver ramt af et angreb.

sort dørhåndtag på en brun dør og brun bæg

Dato & tidspunkt

Lokation

DAHL, Mariane Thomsens Gade 4B, 9. sal 8000 Aarhus C

Du bliver nok snart hacket. Risikoen stiger i hvert fald. Og hvad gør du så? Nogle ting kan håndteres i situationen. Andre kræver forberedelse.

Indlægget indledes af cybersikkerhedsspecialisterne fra Improsec, som giver en status på cybertruslen anno 2023 og forventningerne til fremtiden. Herefter får du en gennemgang af et reelt cyberangreb: Hvordan opdages et angreb, hvordan udvikler det sig, og hvordan udfindes root cause? Og hvad er de tekniske konsekvenser, der skal håndteres samtidig med de psykologiske implikationer hos ledelse, medarbejdere og kunder/brugere? Alt dette får du svar på, og vi behandler herefter bl.a. forhold omkring:

  • Kunden – hvem har ansvaret?
  • Forsikringsselskabet – er der dækning og for hvad?
  • Datatilsynet – hvornår skal de kontaktes og hvordan?
  • … og andre gode tips og tricks.

Indlægget faciliteres af Tim Krarup Nielsen, der er certificeret IT-advokat og partner hos DAHL Advokatpartnerselskab og Martin Kofoed, CEO hos Improsec A/S.

Tirsdag den 14. marts 2023, kl. 15.00 – 17.00
Afholdes hos DAHL Advokatpartnerselskab
Mariane Thomsens Gade 4B, 9. sal
8000 Aarhus C

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.