En reguleret fremtid med AI: Hvilke data kan bruges ved træning og anvendelse af AI-løsninger?

Du har nu muligheden for at blive klogere på spørgsmål, som knytter sig til input ved udvikling og anvendelse af AI-løsninger, f.eks. træningsdata og brugerdata.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Ved udvikling (oplæring) af AI-løsninger bruges typisk store mængder af data, såkaldte træningsdata. Hvis der ved udviklingen ønskes anvendt træningsdata, som ikke er ejet af udvikleren selv, melder der sig et spørgsmål om, under hvilke omstændigheder det er lovligt at bruge det pågældende materiale som træningsdata.

Ligeledes er der en række spørgsmål om rettigheder, sikkerhed mv., der knytter sig til de input (prompts), som kommer fra brugerne af en AI-løsning.

På dette webinar fokuserer vi på nogle af de spørgsmål, som knytter sig til data, der indgår som input ved udvikling og anvendelse af AI.

DU BLIVER BL.A. KLOGERE PÅ:

  • Hvordan fodrer man lovligt AI’en med træningsdata og prompts?
  • Hvilke regler skal man være særligt opmærksom på i forbindelse med brugen af træningsdata?
  • Hvilken betydning har reglerne om tekst- og datamining?

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.


MANDAG DEN 15. APRIL 2024, KL. 10.00 – 10.45
WEBINAR


Oplægsholdere:

Denne gang faciliteres webinaret af specialisterne Robert Jønsson og Mads Nygaard Madsen fra DAHL Advokatpartnerselskab.

Robert Jønsson, Advokat og partner

Robert Jønsson har indgående erfaring med at rådgive danske og internationale virksomheder om anvendelse af nye teknologier, herunder robotteknologi, AI og blockchain. Robert er desuden kendt som den foretrukne advokat i den danske spilindustri og har mange års erfaring med rådgivning inden for medieproduktion og computerspilsudvikling.

Mads Nygaard Madsen, Advokat og partner

Mads Nygaard Madsen er certificeret IT-advokat, og hans rådgivning dækker alle områder af IT-retten, herunder outsourcing, softwarelicensforhold og persondataret. Mads har bl.a. mange års erfaring med udarbejdelse og forhandling af IT-kontrakter samt håndtering af tvister vedrørende IT-ydelser. Han var formand for Danske IT-Advokater i 2017-2020.

HOLD DIG OPDATERET PÅ AI

Webinaret er en del af en webinarrække med titlen: En reguleret fremtid med AI, hvor specialister fra DAHL Advokatpartnerselskab kaster lys over forskellige juridiske forhold, som har betydning for danske it-virksomheder i forbindelse med udvikling og brug af AI.

Udviklingen med AI går hurtigt, og der sker hele tiden nye ting, som vi må forholde os til. Derfor vil vi på webinarerne fra gang til gang dykke ned i de nyeste tendenser, så du kan være opdateret på dét, der venter rundt om hjørnet. Vi kommer f.eks. til at dykke ned i emner som:

– Rettigheder: Hvem har rettighederne til AI’ens output, og hvordan må det bruges?
– GDPR: Hvordan kan man bruge kunstig intelligens, uden at gå på kompromis med persondatasikkerheden?
– Og meget, meget mere!