DS Cyberdag 2023

Glæd dig til en eftermiddag i cyber- og informationssikkerheds tegn når DS Cyberdag 2023 løber af stablen.

Dato & tidspunkt

Lokation

Dansk Standard, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn

IT-Branchen er samarbejdspartnere på DS Cyberdag, hvor der stiller skarpt på cyber- og informationssikkerhed, giver et indblik i den kommende lovgivning på området og præsenterer værktøjer, der kan hjælpe organisationer og virksomheder i gang med eller videre i arbejdet med cyber- og informationssikkerhed.

DS Cyberdag giver inspiration til, hvordan virksomheder og organisationer imødegår de nye krav, og hvilken rolle standarder kan spille for at minimere cybertruslen.

Et af overordnede temaer, der kommer til at fylde på DS Cyberdag 2023, er den kommende europæiske lovgivning ift. cyber- og informationssikkerhed som bl.a. NIS2, Cyber Resilience Act og Radioudstyrsdirektivet. Lovgivning som kommer til at have indflydelse på de kommende krav som organisationer og virksomheder skal leve op til.

DS Cyberdag byder på en perlerække af dygtige talere, der vil dele deres viden og erfaringer i forbindelse med en lang række aktuelle indlæg og debatter. Du kan bl.a. glæde dig til at høre Digitaliserings- og ligestillingsminister, Marie Bjerre, som åbner DS Cyberdag. Derudover vil Christiane Kirketerp de Viron, der er Head of Unit i kontoret for Cybersecurity and Digital Privacy Policy under Kommissionen, give et overblik over den europæiske lovgivning inden for cyber- og informationssikkerhed. 

Eftermiddagen giver mulighed for at vælge mellem fire forskellige spor med oplæg fra eksperter og praktikere inden for cyber- og informationssikkerhed.


Torsdag den 5. oktober 2023, kl. 14.00 – 17.00
Dansk Standard, 12 etage – Kantinen
Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn


Det får du ud af at deltage

  • Nyt fra standardiseringsverdenen og de mange initiativer ift. cyber- og informationssikkerhed; herunder også EU-lovgivning
  • Overblik over det aktuelle trusselsbillede
  • Inspiration til komme godt i gang eller videre med arbejdet med cyber- og informationssikkerhed
  • Mulighed for at netværke med andre med interesse for cyber- og informationssikkerhed
  • Indblik i værdien af at lade sig inspirere af standarder i sit arbejde med cyber- og informationssikkerhed

Målgruppe

Alle, der har interesse i cyber- og informationssikkerhed. Arrangementet byder både på indlæg rettet mod fageksperter og oplæg målrettet nytilkomne inden for cyber- og informationssikkerhed.

Praktisk

Det er muligt at deltage fysisk eller virtuelt. 

Det koster ikke penge at deltage på DS Cyberdag. Men da vi har begrænset antal fysiske pladser, vil der ved afmelding efter afmeldingsfristen eller ved fysisk udeblivelse uden afbud blive opkrævet et No-show fee på 500 kr.